usp1
usp2
usp3

Metabo NP 18 LTX BL 5.0 18V Li-Ion accu blindnietpistool body in MetaBox - koolborstelloos - 2.4-5mm

-image
Gratis product
adviesprijs
828,00
658,89

Verwachte leverdatum

04-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
   Ontvang een gratis accu bij aankoop van deze Metabo 18V-machine. Upload je aankoopbewijs op de website van Metabo en claim je accu. Deze actie loopt van 1 april 2024 tot 15 december 2024. Upload je aankoopbewijs voor 15 december 2024.
   Metabo 619002840 Accu nietmachine: kracht ontmoet precisie
   Ontdek de Metabo NP 18 LTX BL 5.0, een accu blindnietpistool dat de kracht van een 18 Volt Li-ion batterij combineert met de precisie en duurzaamheid van een koolborstelloze motor. Dit innovatieve gereedschap is ontworpen voor snel nieten, vergelijkbaar met persluchtapparaten, maar dan zonder de hinder van snoeren of slangen. Je geniet van 100% compatibiliteit met alle Metabo 18 Volt-accu-packs en de voordelen van de Ultra-M-Technologie: krachtig, milieuvriendelijk en efficiënt. Dit nietpistool is niet alleen krachtig maar ook slim ontworpen voor gebruiksgemak. Met functies zoals vasthoudmondstukken voor eenhandsbediening, een transparant opvangreservoir voor resterende nietdoornen, en een snel wisselbare mondstuk voor verschillende klinknageldiameters, is elke klus zo geklaard. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor perfecte zichtbaarheid, terwijl het ergonomische design comfortabel werken in elke hoek mogelijk maakt. Afgerond met een robuuste handbeschermingsbeugel en een praktische riemhaak, biedt de Metabo NP 18 LTX BL 5.0 alles wat je nodig hebt voor efficiënt en nauwkeurig nieten.

   Veilig en duurzaam aan de top
   Veiligheid en duurzaamheid zijn essentieel, zeker als het gaat om gereedschap dat je dagelijks gebruikt. De Metabo NP 18 LTX BL 5.0 blinkt uit in beide. De borstelloze motor staat niet alleen garant voor een hoge levensduur maar minimaliseert ook het onderhoud. De robuuste precisietransmissie zorgt ervoor dat je gereedschap keer op keer de beste prestaties levert. Over veiligheid is ook nagedacht: een handbeschermingsbeugel beschermt je tijdens het werk, en de optie om het LED-licht uit te schakelen bij reflecterende oppervlakken toont de aandacht voor detail. Dit accu nietpistool is bovendien uitgerust met een transparant opvangreservoir, waardoor je gemakkelijk de overblijfselen kunt beheren zonder je workflow te onderbreken. Milieuvriendelijk, efficiënt, en gebouwd om te presteren, de Metabo NP 18 LTX BL 5.0 is de veilige keuze voor professionals en perfectionisten.

   Kies voor het gemak van onze webshop
   Waarom zou je juist voor dit product kiezen bij onze webshop? Simpel: naast het bezitten van een krachtige en betrouwbare Metabo NP 18 LTX BL 5.0 krijg je ook toegang tot ons groot assortiment en onze vriendelijke service. We snappen dat tijd geld is, daarom zorgen we voor een snelle levering direct aan je deur, waardoor je meteen aan de slag kan met jouw nieuwe accu nietmachine. En mocht je toch nog vragen hebben of op zoek zijn naar extra accessoires, dan staat onze klantenservice klaar om je verder te helpen. Kies voor het gemak en de zekerheid van bestellen bij onze webshop, waar scherpe prijzen en een groot assortiment samenkomen, zodat je altijd vindt wat je zoekt voor jouw projecten.

   Accu platform

   CAS

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Variabele diepte instelling

   Ja

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Koolborstelloos

   Ja

   Nietlengte

   6 mm

   Voltage

   18

   EAN

   4007430334688

   Artikelnummer

   196736

   Breedte

   8.3 cm

   Gewicht

   2.2 kg

   Hoogte

   27.4 cm

   4 vasthoudmondstukken
   4 standaard mondstukken
   Riemhaak
   in metaBOX


  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.