usp1
usp2
usp3

Metabo RSEV 19-125 RT Renovatieslijper in koffer - 1900W - 125mm

Metabo RSEV 19-125 RT Renovatieslijper in koffer - 1900W - 125mm
adviesprijs
603,00
483,89

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo RSEV 19-125 RT Renovatiefrees
      Zonder twijfel is de Metabo RSEV 19-125 RT Renovatieslijper hét gereedschap dat je niet mag missen in jouw collectie. Kracht en efficiëntie zijn verzekerd met een opgenomen vermogen van maar liefst 1900 Watt. Dankzij de M14-aansluiting kun je eenvoudig slijpen en coatings, beton of plavuizen verwijderen met diamant-komschijven. Geniet van maximale productiviteit zonder in te leveren op de gebruiksvriendelijkheid; het lage gewicht zorgt voor een moeiteloze bediening, zelfs bij het bewerken van wanden en plafonds. Met zijn perfecte ergonomie en de slanke greep heb je volledige controle tijdens licht bovenhoofds werk. En met de verstelbare beugelhandgreep zonder gereedschap is gelijkmatige geleiding tijdens het schuren een fluitje van een cent. De Vario-Tacho-Constamatic (VTC) volle-golf elektronica houdt het toerental constant, zelfs onder zware belasting, wat zorgt voor optimale afzuigingsresultaten en een duurzaam gebruik. Deze renovatieslijper bewijst dat hoge prestaties en langdurig gebruik hand in hand kunnen gaan.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan voorop
      Bij de Metabo RSEV 19-125 RT Renovatieslijper is niet alleen gedacht aan prestaties, maar ook aan veiligheid en duurzaamheid. De slijper is specifiek ontworpen voor intensief gebruik, uitgerust met een mechanische veiligheidskoppeling (Metabo S-automatic) die direct ingrijpt bij het blokkeren van het inzetgereedschap. Deze functie verhoogt niet enkel de veiligheid tijdens het werken maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van de machine. De elektronische zachtaanloop en herstartbeveiliging zorgen ervoor dat elke klus veilig begonnen kan worden, zonder het risico op per ongeluk starten na een stroomonderbreking. Deze methode van ontwerp garandeert dat je lang kunt genieten van je Metabo slijper, onder de meest veeleisende omstandigheden, zonder in te boeten op prestaties of het gemak van je werk.

      De winkel waar je moet zijn voor jouw Metabo slijper
      Kiezen voor deze Metabo renovatieslijper van onze webshop betekent kiezen voor kwaliteit, niet alleen in het product zelf maar ook in de service. Onze belofte van snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe aanwinst. Daarbij profiteer je van ons groot assortiment, waardoor je altijd vindt wat je zoekt – of het nu een specifieke slijper is of accessoires en toebehoren. Onze scherpe prijzen maken jouw beslissing nog eenvoudiger. Investeer in een Metabo RSEV 19-125 RT Renovatieslijper bij ons, en ervaar de combinatie van topkwaliteit gereedschap met een service die met je meedenkt.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Toerental onbelast, bereik

      3800-8200

      Afgegeven vermogen maximaal

      1900 W

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Toerental onbelast

      8200 rpm

      Opgenomen vermogen

      1900 W

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aandraaimoment maximaal

      5 N

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430313621

      Artikelnummer

      158774

      Beugelgreep
      Steunflens
      Spanmoer
      Pensleutel
      Kunststof koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.