usp1
usp2
usp3

Metabo SB 18 LT BL 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine body in MetaBox - koolborstelloos

Metabo SB 18 LT BL 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine body in MetaBox - koolborstelloos
adviesprijs
289,00
177,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Metabo SB 18 LT Accu klopboormachine: Een ongekende krachtpatser
      Dompel jezelf onder in de wereld van superieure klusprestaties met de Metabo SB 18 LT BL accu klopboor-/schroefmachine. Deze indrukwekkende tool is niet zomaar een gereedschap; het is jouw betrouwbare partner voor elk project dat precisie en kracht vereist. Met zijn state-of-the-art 18V Li-ion accu, aangedreven door het CAS accu platform, zorgt deze klopboormachine ervoor dat je nooit meer vermogen tekortschiet. Het pronkstuk? De borstelloze motor die niet alleen een langere levensduur garandeert, maar ook zorgt voor ongeëvenaarde efficiëntie en snelheid bij zowel boren als schroeven. Beeld je in: geen klus te zwaar dankzij het hoog vermogen slagwerk gecombineerd met de flexibiliteit van een booras met binnenzeskant voor het werken zonder boorhouder. En denk aan de late uren die plots verlicht worden door het ingebouwde werklicht, waardoor je zicht nooit meer een hindernis is. Met een boorcapaciteit van 38 mm in hout en 13 mm in metaal til je moeiteloos jouw projecten naar een hoger niveau. Klaar om een revolutie teweeg te brengen in hoe je klust?

      Zonder zorgen klussen met veiligheid en duurzaamheid voorop
      Met de Metabo SB 18 LT BL hoef je je nooit zorgen te maken over je veiligheid of de duurzaamheid van je gereedschap. Uitgerust met de Ultra-M-Technologie, biedt dit wondergereedschap niet alleen topprestaties maar zorgt het ook voor een milieuvriendelijke oplaadprocedure en geeft het je accu's een langer leven. Dit betekent optimale energie-efficiëntie en minder zorgen om het milieu. Plus, dankzij de innovatieve accu-packs met capaciteitsindicatie, sta je midden in een klus nooit meer onverwachts zonder stroom. Stel je de rust voor die dat met zich meebrengt! Deze klopboormachine is speciaal ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, zodat je met vol vertrouwen het zwaarste werk aan kunt gaan, of je nu een ervaren professional bent of een ambitieuze doe-het-zelver. Metaal of hout, de Metabo SB 18 LT BL staat klaar om elk project aan te kunnen, zonder compromis op veiligheid of duurzaamheid.

      Scoor jouw Metabo SB 18 LT BL bij jouw favoriete webshop
      Klaar om je kluservaring te transformeren met de Metabo SB 18 LT BL? Dan zit je hier helemaal goed. Met de voordelen van een groot assortiment en scherpe prijzen, is de keuze snel gemaakt. De snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Geniet van de vrijheid om op je eigen tempo te winkelen, met de zekerheid dat je toegang hebt tot topmerken en de beste deals. En dat alles, terwijl je kunt rekenen op een vriendelijke en deskundige service die met je meedenkt. Met zoveel voordelen is er geen reden om te wachten. Begin vandaag nog met het naar een hoger niveau tillen van je klusprojecten, ondersteund door de kracht en veelzijdigheid van de Metabo SB 18 LT BL. Waar wacht je nog op?

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Hoogte (Product)

      24.1 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Breedte (Product)

      6.4 cm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      2100 rpm

      EAN

      4007430297808

      1x Metabo SB 18 LT Klopboormachine
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo Metaloc Systainer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.