usp1
usp2
usp3

Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I 18V LiHD accu klopboormachine set (2x 5.5Ah) in Metabox - 130Nm - 68mm

Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I 18V LiHD accu klopboormachine set (2x 5.5Ah) in Metabox - 130Nm - 68mm-image
529,89

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Accu klopboormachine: jouw nieuwe beste vriend voor elke klus
      Ontdek de Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I accu klopboormachine, een waar krachtpatser in de wereld van gereedschap. Uitgerust met twee 5.5Ah LiHD accu's biedt deze machine een imposant maximaal koppel van 130Nm. Het is dé bondgenoot voor elke klus, groot of klein, dankzij het drietoerige brushless motorontwerp. Dit maakt de boormachine extreem geschikt voor veeleisende taken, vooral in metaal. Niet alleen zijn de kracht en snelheid indrukwekkend, maar de machine blinkt ook uit in precisie. Met functies zoals de Precision Stop elektronische draaimomentkoppeling, tilt het je nauwkeurigheid naar een hoger niveau, perfect voor fijn afstelwerk. Daarnaast maakt het Metabo Quick Plus-systeem het verwisselen van gereedschap sneller en efficiënter dan ooit. Of je nu door metselwerk heen moet boren of snel tussen verschillende soorten klussen moet schakelen, deze klopboormachine staat altijd klaar om je verwachtingen te overtreffen.

      Veilig en duurzaam klussen met de Metabo accu klopboormachine
      Veiligheid boven alles, zelfs bij de meest intensieve klussen. Met de elektronische veiligheidsuitschakeling vermijdt de Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I accu klopboormachine ongewenste terugslag wanneer de boor vastloopt, om een veilige werkervaring te garanderen. De robuustheid is niet alleen beperkt tot de veiligheidsfeatures; de machine zelf staat garant voor een lange levensduur dankzij het duurzame ontwerp. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht. De geïntegreerde LED-werklamp met nachtlichtfunctie belicht elke donkere hoek, zodat je zelfs in de minst ideale omstandigheden met precisie kunt werken. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak gaan hand in hand bij deze accu klopboormachine, ontworpen om elke uitdaging aan te gaan en jouw kluservaring naar een hoger niveau te tillen.

      Waarom deze klopboormachine het verschil maakt voor jouw projecten
      Jouw project verdient het beste gereedschap, en daarom is de keuze voor deze Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I accu klopboormachine een stap in de juiste richting. Waarom? Omdat het je niet alleen van ongeëvenaarde kracht en precisie voorziet, maar ook omdat je profiteert van de voordelen van online bestellen. Geniet van snelle levering en duik zonder vertraging in jouw projecten. Met een uitgebreid assortiment staan wij altijd klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, terwijl we scherpe prijzen hanteren om jou de beste deals te bieden. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven. Kies voor deze Metabo klopboormachine en ervaar hoe het jouw kluservaring transformeert, ondersteund door de voordelen van online winkelen die jouw klusleven net dat beetje makkelijker maken.

      Accu platform

      CAS

      Amperage

      5.5

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Toerental onbelast

      4000 rpm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Boorcapaciteit metaal

      16 mm

      Boorcapaciteit hout

      68 mm

      Aandraaimoment maximaal

      130 N

      Voltage

      18

      EAN

      4061792225275

      Artikelnummer

      351300

      Lengte (Product)

      258 mm

      Hoogte (Product)

      268 mm

      Breedte (Product)

      83 mm

      1x Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Klopboormachine
      1x Metabo ASC 145 "AIR COOLED" Oplader
      2x Metabo 625368000 LiHD 5.5 Ah Accu
      1x Metabo Metabox

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.