usp1
usp2
usp3

Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal 18V LiHD accu klopboormachine set (2x 5.5Ah) in Metabox - 130Nm - 68mm

Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal 18V LiHD accu klopboormachine set (2x 5.5Ah) in Metabox - 130Nm - 68mm-image
609,49

Verwachte leverdatum

30-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal accu klopboormachine - Jouw nieuwe beste vriend
      Duik in de wereld van krachtig en precies boren met de Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal accu klopboormachine. Deze machine is een ware krachtpatser, speciaal ontworpen voor de zware toepassingen in metaal. Het onderscheidt zich met zijn Brushless-motor die voor indrukwekkende prestaties zorgt en een boorhouder met naspanfunctie die uiterste precisie garandeert, zelfs onder lastige omstandigheden. De klopboorfunctie stelt je in staat om door het stevigste metselwerk te boren, terwijl de Impuls-functie uitkomst biedt bij vastzittende schroeven en op gladde oppervlakken. Met het QuickPlus-systeem verwissel je in een oogwenk van gereedschapsopname, ideaal voor intensief gebruik. Ook de veiligheidsfeatures, zoals overbelastingsbeveiliging en elektronische veiligheidsuitschakeling, zijn topklasse en bieden zowel de klopboormachine als de gebruiker de nodige bescherming tegen mogelijke gevaren. Met deze eigenschappen is de Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal een onmisbaar gereedschap voor zowel professionals als serieuze doe-het-zelvers.

      Veilig, duurzaam en betrouwbaar boren boven alles
      Met de Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal accu klopboormachine ben je niet alleen voorzien van een krachtig gereedschap, maar ook van een veilige en duurzame partner voor al je projecten. Dankzij de krachtige 5,5Ah LiHD accu’s en de derde versnelling met hoge snelheid (4.000 toeren per minuut), klaar je elke klus efficiënt en snel, met name in metaal. Bovendien zorgt de ingebouwde LED-werklamp voor optimale verlichting op donkere werkplekken, waardoor je altijd precies ziet wat je doet. De machine maakt deel uit van het cordless-alliance-system, wat betekent dat je het kunt combineren met alle 18V accu-packs en laders van CAS-merken. Dit biedt enorme flexibiliteit en maakt de Metabo klopboormachine een betrouwbare compagnon voor elke professional of doe-het-zelver die op zoek is naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

      Waarom deze topper niet mag ontbreken in je gereedschapskist
      Door te kiezen voor de Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal accu klopboormachine via onze webshop, profiteer je direct van meerdere voordelen. Ten eerste bieden wij een snelle levering, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met je nieuwe gereedschap. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen, wat altijd mooi meegenomen is. Of je project nu groot of klein is, wij zetten dat extra stapje voor je met onze vriendelijke service en het brede aanbod aan topmerken. Deze Metabo klopboormachine, bekend om zijn innovatie en prestatie, belooft kwaliteit en kracht voor al je projecten. Ervaar het zelf en til je werk naar een hoger niveau.

      Accu platform

      CAS

      Amperage

      5.5

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Toerental onbelast

      4000 rpm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Boorcapaciteit metaal

      16 mm

      Boorcapaciteit hout

      68 mm

      Aandraaimoment maximaal

      130 N

      Voltage

      18

      EAN

      4061792212138

      Artikelnummer

      351290

      Lengte (Product)

      258 mm

      Hoogte (Product)

      268 mm

      Breedte (Product)

      83 mm

      1x Metabo SB 18 LTX-3 BL Q I Metal Klopboormachine
      2x Metabo 625368000 LiHD 5.5 Ah Accu
      1x Metabo ASC 145 "AIR COOLED" Oplader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.