usp1
usp2
usp3

Metabo SB 18 LTX BL Q I 18V Li-ion accu klopboormachine body in metaBox - koolborstelloos - 602361840

Metabo SB 18 LTX BL Q I 18V Li-ion accu klopboormachine body in metaBox - koolborstelloos - 602361840
adviesprijs
337,00
247,89

Verwachte leverdatum

02-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Metabo SB 18 LTX BL Q Accu klopboormachine: Ultieme kracht in jouw handen
      Maak kennis met de Metabo SB 18 LTX BL Q I klopboormachine, jouw nieuwe beste vriend voor elke klus, groot of klein. Dit krachtige stuk gereedschap combineert moeiteloos kracht, precisie en flexibiliteit, waardoor je elk project met vertrouwen onder handen kunt nemen. Uitgerust met een hoogwaardige Li-ion accu van 18 Volt, en behorend tot het CAS accuplatform, ben je verzekerd van lange werkuren zonder constant op zoek te moeten naar een oplaadpunt. De koolborstelloze motor van dit wondermachine garandeert niet alleen een lange levensduur maar levert ook ongeëvenaarde prestaties bij elke taak. Of je nu door hout, metaal of zelfs metselwerk moet boren, de Metabo SB 18 LTX BL Q I stelt nooit teleur. Met functies zoals de "Impuls"-functie en Precision Stop, wordt elke klus niet alleen eenvoudiger, maar ook stukken nauwkeuriger. Stel je voor: een klopboormachine die niet alleen krachtig is, maar ook slim en betrouwbaar. Dat is de Metabo SB 18 LTX BL Q I.

      Veiligheid en betrouwbaarheid: jouw prioriteiten, onze specialiteit
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo SB 18 LTX BL Q I klopboormachine. Elk aspect van dit gereedschap is ontworpen met jouw veiligheid en comfort in gedachten. Van de elektronische veiligheidsuitschakeling, die het apparaat onmiddellijk stopt bij blokkades, tot de geïntegreerde LED-werklamp die zelfs de donkerste werkplekken verlicht, alles draait om het waarborgen van jouw veiligheid op de werkplek. Daarnaast zorgt de borstelloze motor niet alleen voor minder slijtage, maar ook voor een lager energieverbruik, waardoor je langer kunt werken met minder oplaadpauzes. Met een boorcapaciteit die elke uitdaging aankan - 68 mm in hout, 13 mm in metaal - en een robuuste constructie, is deze klopboormachine een betrouwbaar werkpaard dat generaties lang mee kan. Dus, of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met de Metabo SB 18 LTX BL Q I kies je niet alleen voor prestaties, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid.

      Kies voor gemak en kwaliteit: Haal jouw Metabo in huis
      Overweeg je de Metabo SB 18 LTX BL Q I aan te schaffen? Dan kies je voor gemak, kwaliteit en service wanneer je jouw bestelling plaatst bij onze webshop. Met een groot assortiment aan topkwaliteit gereedschap en accessoires, vind je bij ons alles wat je nodig hebt onder één dak. Bovendien staan onze scherpe prijzen en snelle levering garant voor een winkelervaring die net zo bevredigend is als het gebruik van de Metabo SB 18 LTX BL Q I zelf. Maar dat is niet alles: onze vriendelijke service betekent dat je altijd kunt rekenen op deskundig advies en ondersteuning, mocht je dat nodig hebben. Immers, jouw tevredenheid en succes met elke klus, groot of klein, staan bij ons centraal. Dus waarom wachten? Voeg vandaag nog deze krachtpatser toe aan je gereedschapskist, en maak elke uitdaging moeiteloos een succes!

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Toerental onbelast, bereik

      550_2000

      Aantal slagen

      38000 rpm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Toerental onbelast

      2000 rpm

      Boorcapaciteit hout

      68 mm

      Gewicht (Product)

      2.8 kg

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Aandraaimoment maximaal

      130 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4061792188167

      1x Metabo SB 18 LTX BL Q Klopboormachine

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.