usp1
usp2
usp3

Metabo SB 18 LTX BL Q I 18V Li-ion accu klopboormachine set (2 x 5.5 Ah) in metaBox - koolborstelloos - 602361660

Metabo SB 18 LTX BL Q I 18V Li-ion accu klopboormachine set (2 x 5.5 Ah) in metaBox - koolborstelloos - 602361660-image
adviesprijs
654,00
492,99

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo SB 18 LTX BL Q Accu klopboormachine: een krachtpatser die iedere klus klaart
      Duik in de wereld van professioneel gereedschap met de Metabo SB 18 LTX BL Q I 18V Li-ion accu klopboormachine set, je ultieme partner voor zowel de meest veeleisende projecten als de routineklussen. Met een robuust ontwerp en een borstelloze motor staat deze klopboormachine garant voor maximale efficiëntie en een lange levensduur. Het indrukwekkende amperage van 5,5 Ah, afkomstig van de krachtige LiHD-accu's, belooft langdurig te werken zonder onderbrekingen. Of je nu moet boren in metselwerk of hout, met een maximale boorcapaciteit van respectievelijk 13 mm voor metaal en 68 mm voor hout, deze machine doorstaat elke uitdaging. Bovendien zorgt het Metabo Quick-systeem ervoor dat je snel en eenvoudig van boor wisselt, waardoor je efficiency op de werkvloer verhoogt. Met de Precision Stop-technologie en een geïntegreerde LED-werklamp worden al jouw precisiewerkzaamheden ondersteund, waardoor je in elke situatie het overzicht behoudt.

      Veilig en duurzaam werken begint hier
      Wanneer duurzaamheid en veiligheid voorop staan in jouw werk, biedt de Metabo SB 18 LTX BL Q meer dan alleen kracht. De ingebouwde overbelastingsbeveiliging bewaakt de motor continu om te zorgen voor een langdurige en bedrijfszekere werking. Ook word je beschermd tegen onverwachte terugslag dankzij de elektronische veiligheidsuitschakeling, wat deze klopboormachine niet alleen krachtig maar ook veilig in gebruik maakt. De klopboorfunctie gecombineerd met de "Impuls"-modus maakt het mogelijk om met gemak in elk oppervlak te boren, terwijl vastzittende schroeven zonder moeite loskomen. Met deze betrouwbare tool ben je voorzien van alle noodzakelijke eigenschappen die je verwacht van een topgereedschap, waarmee je taak na taak kunt voltooien met precisie en vertrouwen.

      Haal het beste in huis met onze webshop
      Door te kiezen voor onze webshop, kies je niet alleen voor een uitzonderlijk gereedschap zoals de Metabo SB 18 LTX BL Q, maar ook voor een partner die jouw passie voor klussen deelt. Met voordelen zoals snelle levering en een groot assortiment zorgen we ervoor dat je nooit misgrijpt en altijd vooroploopt met de beste gereedschappen voor jouw projecten. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je de beste deal krijgt zonder in te leveren op kwaliteit of service. We zijn er trots op om elke klusser en professional te ondersteunen met gereedschap dat niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen maar deze ook overtreft. Bereid je voor om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen met de Metabo SB 18 LTX BL Q accu klopboormachine, waarbij duurzaamheid, veiligheid en hoogwaardige prestaties centraal staan.

      Batterijtechnologie

      LiHD

      Accu platform

      CAS

      Amperage

      5.5

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Toerental onbelast, bereik

      550_2000

      Aantal slagen

      38000 rpm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Toerental onbelast

      2000 rpm

      Boorcapaciteit hout

      68 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aandraaimoment maximaal

      130 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4061792187832

      Artikelnummer

      329907

      Gewicht (Product)

      2.8 kg

      1x Metabo SB 18 LTX BL Q Klopboormachine
      2x Metabo LiHD 5,5 Ah Accu
      1x Metabo ASC 145 "AIR COOLED" Snellader
      1x Metabo metaBOX 145 L
      1x Metabo Snelwisselboorhouders
      1x Metabo Extra handgreep
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.