usp1
usp2
usp3

Metabo SE 17-200 RT Satineermachine - 1700W - M14

Metabo SE 17-200 RT Satineermachine - 1700W - M14
adviesprijs
582,00
461,09

Verwachte leverdatum

30-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo 602259000 Satineermachine - Je krachtpatser voor glanzende resultaten
      Of je nu een professional bent die zijn gereedschapcollectie wilt uitbreiden, of een doe-het-zelver die geen genoegen neemt met minder, de Metabo SE 17-200 RT Satineermachine is jouw nieuwe beste vriend. Stel je voor: een machine die niet alleen krachtig is met zijn 1700 Watt-motor, maar ook gestroomlijnd en ergonomisch ontworpen is voor comfortabel, langdurig gebruik. Deze alleskunner op het gebied van satineren houdt jouw werkvlakken foutloos en je armen niet vermoeid, dankzij de perfecte ergonomie van de slanke greep. Maar dat is niet alles. Met de Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-volle-golf elektronica pas je moeiteloos de snelheid aan naar het materiaal waaraan je werkt, waarbij de snelheid, zelfs onder belasting, constant blijft. Vervang snel en zonder gereedschap je walsen, stel zonder moeite je beschermingsplaat en extra handgreep in, en geniet van een machine die met zijn Metabo Marathon-motor en gepatenteerde stofbescherming de lange levensduur niet alleen belooft, maar ook levert. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de overbelastingsbeveiliging en de elektronische zachtaanloop. Kortom, de Metabo SE 17-200 RT Satineermachine biedt een combinatie van kracht, precisie, en comfort, ongeëvenaard door andere machines in zijn klasse.

      Betrouwbaarheid en veiligheid in handen
      Werken met krachtige gereedschappen betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor veiligheid en duurzaamheid, en dat heeft de Metabo SE 17-200 RT Satineermachine allemaal in huis. De asvergrendeling en gereedschapsloze spanmoer garanderen dat je walsvervanging snel en veilig kan uitvoeren zonder het project onnodig te vertragen. En als we over veiligheid spreken, het opspandoorn met rustige loop zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld, waarmee je het risico op ongelukken en onvoldoende afgewerkte projecten vermindert. De herstartbeveiliging en afschakelkoolborstels voegen nog een laag beveiliging toe, zodat je zonder zorgen aan elk project kan beginnen met vertrouwen dat je machine ontworpen is met het oog op jouw bescherming. Deze satineermachine is niet alleen gebouwd voor de klus van vandaag maar ook voor al jouw toekomstige projecten, dankzij de duurzame constructie en vooruitstrevende motorbescherming.

      Waar de keuze helder wordt
      Het kiezen van de juiste satineermachine kan een uitdagende taak zijn, maar met de Metabo SE 17-200 RT Satineermachine is de beslissing eenvoudig. Waarom? Omdat je bij ons niet alleen deze wondermachine krijgt, maar ook alles wat erbij hoort: snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt, en een groot assortiment voor al je mogelijke behoeften. Onze scherpe prijzen maken de keuze nog aantrekkelijker, en laat ons vriendelijke service niet onderschatten; wij staan altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. Of je nou je werkplaats uitrust of die ene specifieke klus wilt klaren, de Metabo SE 17-200 RT Satineermachine, samen met onze webshop, maakt het verschil tussen een goed resultaat en een perfect resultaat.

      Werkt op

      Netstroom

      Toerental onbelast, bereik

      800-3000

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Hoogte (Product)

      22.5 cm

      Schuurzool diameter

      200 mm

      Toerental onbelast

      3000 rpm

      Type schuurmachine

      Satineermachine

      Breedte (Product)

      25 cm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430323545

      1x Extra handgreep

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.