usp1
usp2
usp3

Metabo SPA 1200 Afzuigapparaat - 550W - L-klasse - 65L

Metabo SPA 1200 Afzuigapparaat - 550W - L-klasse - 65L
adviesprijs
405,00
270,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Metabo 601205000 Afzuiginstallatie - Jouw Partner in Houtbewerking
      Stel je voor dat je werkplaats niet alleen georganiseerd is, maar ook vrij van stof en houtspaanders. Dat is exact wat de Metabo SPA 1200 Afzuigapparaat aanbiedt. Met een krachtige opgenomen vermogen van 550 Watt en een luchtvolume dat een indrukwekkende 238 kubieke meter per uur bereikt, is dit apparaat een ware gamechanger voor iedere houtbewerkingsproject. Dit niet alleen omdat het een significant schoner werkomgeving creëert, maar ook omdat het ontworpen is om te voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Denk hierbij aan zijn L-klasse filtermateriaal dat het stofgehalte aanzienlijk verlaagt en de integrale aarding die beschermt tegen elektrostatische lading. Bovendien maakt de mobiliteit, dankzij de stabiele wielen en eenvoudige aansluitmogelijkheid, deze afzuiginstallatie tot een flexibele toevoeging aan je gereedschapsarsenaal. Met zijn ruime tank van 65 liter en een solide constructie met kantelveilig onderstel en ondersteunde spaanopvangzak, biedt de Metabo SPA 1200 het optimale evenwicht tussen functionaliteit en duurzaamheid.

      Jouw garantie voor een veilige en betrouwbare werkplaats
      Bescherming en betrouwbaarheid zijn twee kernwoorden wanneer we het hebben over de Metabo SPA 1200 Afzuigapparaat. Dankzij het doordachte ontwerp dat zich richt op de veiligheid van de gebruiker, hoef je je geen zorgen meer te maken over rondvliegend stof of houtspaanders die je werkplaats onveilig maken. De geïntegreerde aarding voorkomt elektrostatische lading, wat vooral cruciaal is in een omgeving waar men vaak werkt met droog, fijn stof. Het feit dat dit apparaat voldoet aan de L-klasse filternormen benadrukt de betrokkenheid van Metabo bij het waarborgen van een gezonde werkomgeving. Dit alles, gecombineerd met het kantelveilige ontwerp en de ondersteunde spaanopvangzak, maakt van de Metabo SPA 1200 een duurzame investering die bijdraagt aan een langdurig veilige en effectieve werkplek.

      Voordelen van shoppen bij ons - Kwaliteit en service op hun best
      Te midden van de talrijke opties voor het kopen van gereedschappen, steekt onze webshop erbovenuit met onze snelle levering en ons breed assortiment, waaronder de krachtige Metabo SPA 1200 Afzuiginstallatie. In onze winkel staat niet alleen het uitgebreide aanbod centraal, maar ook de scherpe prijzen die je helpen om het meeste uit je budget te halen. Daarnaast is onze klantenservice er één waar je op kunt rekenen; vriendelijk, expert en altijd bereid om je vragen te beantwoorden en de beste koopervaring te bieden. Kies voor onze webshop wanneer je de Metabo SPA 1200 en andere houtbewerkingsgereedschappen bestelt, en profiteer van de voordelen die ons onderscheiden van de rest.

      Breedte (Product)

      45 cm

      Stofklasse

      L-klasse

      Hoogte (Product)

      160 cm

      Opgenomen vermogen

      550 W

      Luchtvolume

      238 m³/h

      Tank inhoud

      65 l

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430210265

      1x Zuigslang 100 x 2500 mm
      1x Filterzak van naaldvilt
      1x Spaanopvangzak

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.