usp1
usp2
usp3

Metabo SSE 18 LTX Compact 18V Li-Ion accu reciprozaag body in metaBOX

Metabo SSE 18 LTX Compact 18V Li-Ion accu reciprozaag body in metaBOX
adviesprijs
223,00
183,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo SSE 18 LTX Accu reciprozaag: zaag zonder grenzen
      Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Metabo SSE 18 LTX Compact, jouw trouwe partner voor elk zaagproject. Met zijn krachtige 18V Li-Ion accu uit het CAS platform, biedt deze reciprozaag je totale bewegingsvrijheid zonder het gedoe van kabels. Dit betekent dat je moeiteloos kunt wisselen tussen gereedschappen binnen hetzelfde accu-ecosysteem, waardoor jouw workflow gestroomlijnd wordt. Hoewel deze zaag het zonder koolborstelloze technologie stelt, levert hij toch een indrukwekkende prestatie met 3000 slagen per minuut en een slaglengte van 32 millimeter. Ideaal voor nauwkeurig zaagwerk in beperkte ruimtes zonder in te leveren op kracht. De compacte vormfactor, gecombineerd met het robuuste design, maakt hem een betrouwbare keuze voor zowel de doe-het-zelver als de professional. De meegeleverde metaBOX verzekert bovendien dat jouw gereedschap georganiseerd en beschermd blijft bij elke klus. Kies voor de Metabo SSE 18 LTX Compact en ervaar zaagwerk van een nieuw niveau.

      Zaag veilig en zorgeloos met Metabo
      Met de Metabo SSE 18 LTX Compact in jouw gereedschapsarsenaal ben je verzekerd van een tool die niet alleen krachtig is, maar ook veiligheid en duurzaamheid waarborgt. Deze reciprozaag stelt je in staat om door diverse materialen te snijden, terwijl je op de betrouwbare naam van Metabo kunt vertrouwen. Het 18V Li-Ion accu systeem biedt de kracht die je nodig hebt om door te blijven werken zonder de prestaties te beïnvloeden. Bovendien zorgt de betrouwbare constructie ervoor dat je gereedschap tegen een stootje kan, waardoor je investering veilig is. Of het nu gaat om een eenvoudige klus thuis of een uitdagend project op locatie, de Metabo SSE 18 LTX Compact staat garant voor topprestaties en duurzaamheid. Laat je niet beperken door je gereedschap; met deze reciprozaag breng je elk zaagproject tot een succesvol einde.

      Klaar voor elke klus met snelle levering en top service
      Wil je snel aan de slag met de nieuwste aanwinst voor je gereedschapskist? Daar zorgen wij voor met een levering die sneller is dan je denkt, zodat je direct kunt beginnen met je volgende project. Bovendien, met ons uitgebreide assortiment, vind je niet alleen de Metabo SSE 18 LTX Compact, maar ook alle accessoires en aanvullende gereedschappen die je mogelijk nodig hebt. Onze scherpe prijzen en vriendelijke service maken jouw aankoopervaring niet alleen voordelig, maar ook aangenaam. Waarom zou je wachten? Ontdek nu het gemak van online shoppen bij ons en bestel jouw Metabo reciprozaag. Verzeker jezelf van een soepele en betrouwbare koopervaring en til je zaagprojecten naar het volgende niveau met de precisie en kracht van Metabo.

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type zaag

      Reciprozaag

      Aantal slagen

      3000 rpm

      Koolborstelloos

      Nee

      Slaglengte

      32 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=cKALHor5Y7Y&list=PL9C2114473EDA867D&index=27

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      4007430311696

      Artikelnummer

      122249

      Hoogte (Product)

      18 cm

      Breedte (Product)

      8.6 cm

      1x Metabo SSE 18 LTX reciprozaag
      Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader!
      1x MetaLoc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.