usp1
usp2
usp3

Metabo STE 100 QUICK Decoupeerzaag in koffer - 710W - T-greep - variabel

Metabo STE 100 QUICK Decoupeerzaag in koffer - 710W - T-greep - variabel
adviesprijs
226,00
133,69

Verwachte leverdatum

15-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Metabo STE 100 Quick Decoupeerzaag
      Klaar voor een revolutionaire ervaring in jouw werkplaats? Met de Metabo STE 100 Quick Decoupeerzaag - 710W, zet je de eerste stap naar uitzonderlijke nauwkeurigheid en controle over elk project. Het opgenomen vermogen van 710 Watt gecombineerd met het handige pendelmechanisme en de praktische Quick-aansluiting voor zaagbladen, maakt deze zaag tot een onmisbare krachtpatser. Of je nu aluminium, metaal of hout zaagt, met capaciteiten tot 100mm, laat je steeds opnieuw versteld staan. Dankzij de innovatieve functies zoals de Metabo Quick voor gereedschaploze zaagbladwisseling, de inschakelbare spaanblaasfunctie voor optimaal zicht, en de Vario-Constamatic elektronica voor materiaal-bewuste slagfrequenties, biedt deze decoupeerzaag perfecte hantering en precisie bij ieder gebruik. De 4 meter lange kabel en diverse pendelstanden verhogen je mobiliteit en veelzijdigheid op de werkvloer. Bovendien zorgt de T-greep voor een comfortabele en stevige grip tijdens lange werkdagen.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Bij elke snede verzekert de Metabo STE 100 Quick niet alleen van precisiewerk, maar ook van jouw veiligheid en de duurzaamheid van het gereedschap zelf. De diepliggende, veerondersteunde zaagbladgeleiding voorkomt ongewenste trillingen en zorgt voor een vlekkeloze zaagervaring, terwijl de inschakelbare spaanblaasfunctie en de afzuigmogelijkheid voor stof jou een schoon en duidelijk zicht geven op het werkvlak. Deze aandacht voor detail verlengt niet alleen de levensduur van jouw gereedschap maar beschermt ook jouw gezondheid door minimalisatie van stofontwikkeling. Met de mogelijkheid voor een geleiderail en de aanpasbare pendelstanden, heb je bovendien een betrouwbare controle over iedere zaagsnede, wat de METABO STE 100 QUICK tot een duurzame keuze maakt voor professionals die waarde hechten aan precisie, veiligheid, en een lange levensduur van hun gereedschap.

      Waarom kiezen voor ons?
      Kiezen voor de Metabo STE 100 Quick Decoupeerzaag uit ons assortiment betekent niet alleen investeren in topkwaliteit gereedschap, maar ook in een service die jou als professional vooropstelt. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe zaag in no-time in handen. Bovendien, maakt onze uitgebreide selectie aan gereedschap het mogelijk om alles wat je nodig hebt op één plek te vinden - tegen scherpe prijzen. Bij ons staat een vriendelijke en behulpzame klantenservice klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Van productadvies tot na de aankoop – wij zijn er voor je. Kies voor comfort, kwaliteit en service; kies voor ons en ervaar hoe wij het verschil maken in jouw werk.

      Aansluiting

      Quick

      Verpakt in

      Koffer

      Aantal slagen

      3100 rpm

      Opgenomen vermogen

      710 W

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Pendelmechanisme

      Ja

      Gewicht (Product)

      2 kg

      Zaagcapaciteit metaal

      25 mm

      Pendelstanden

      4

      Zaagcapaciteit hout

      100 mm

      Handgreep

      T-Greep

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      100 mm

      Slaglengte

      22 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Afgegeven vermogen maximaal

      470 W

      Zaagcapaciteit metaal bij 90°

      25 mm

      Zaagcapaciteit bij 90º

      100 mm

      Decoupeerzaag aansluiting

      T

      Zaagcapaciteit aluminium

      10 mm

      Snoerlengte

      4

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430305114

      Artikelnummer

      122251

      1x Afzuigstukken
      1x Transparante beschermkap
      1x Splinterbeveiligingsplaatjes
      1x Inbussleutel
      1x Koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.