usp1
usp2
usp3

Metabo TSU Onderstel voor TS 254 M

Metabo TSU Onderstel voor TS 254 M
adviesprijs
86,00
60,49

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Metabo TSU Onderstel voor TS 254 M: Stabiliteit en Efficiëntie verzekerd

      Metabo verschijnt opnieuw op het toneel met de introducering van het Metabo TSU onderstel voor TS 254 M, een product dat stabiliteit en handigheid combineert voor doe-het-zelvers en professionals. Dit veelzijdige onderstel maakt het mogelijk om met een optimale en stabiele werkhoogte je projecten uit te voeren, dankzij de doordachte opklapbaarheid en de solide constructie. Met een draagcapaciteit van 125 kilogram kun je zelfs met de meest veeleisende projecten aan de slag. De ondersteuning die het biedt, is niet alleen robuust maar ook ontworpen om jouw werkervaring te optimaliseren. De Metabo TSU onderstel is een waardevolle aanvulling voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en functionaliteit in één.

      Werk als een Pro: Flexibiliteit en Veiligheid

      De Metabo TSU onderstel voor TS 254 M blinkt niet alleen uit in stevigheid; zijn opklapbare ontwerp brengt ook een ongekende flexibiliteit in je werkomgeving. Deze functionaliteit maakt het onmisbaar voor klussers die hun ruimte efficiënt willen gebruiken en die behoefte hebben aan een mobiele oplossing voor hun zaag werkzaamheden. Het onderstel is compatibel met de Metabo TS 254 M zaagmachine, waardoor je verzekerd bent van een harmonieuze combinatie die je werkzaamheden vergemakkelijkt. Of je nu een enthousiaste beginner of een doorgewinterde professional bent, dit onderstel tilt je werk naar een hoger niveau van efficiëntie en veiligheid.

      Waarom kiezen voor Metabo TSU onderstel bij Gereedschapcentrum?

      Het Metabo TSU onderstel voor TS 254 M belichaamt de combinatie van functionaliteit, draagbaarheid en stabiliteit. Het maakt elke klus eenvoudiger en efficiënter, of je nu in je eigen werkplaats bent of op locatie werkt. Bij Gereedschapcentrum waarderen we de veelzijdigheid en kwaliteit van dit onderstel en raden we het dan ook ten zeerste aan voor allerlei soorten klusprojecten. Als officiële dealer van topmerken bieden wij je naast een groot assortiment, scherpe online prijzen, en snelle levering ook gratis professioneel advies aan, om ervoor te zorgen dat jouw aankoop een waardevolle investering is in je klusavonturen. Ontdek hoe dit Metabo onderstel jouw projecten kan vereenvoudigen en verbeteren, en waarom het kiezen voor Gereedschapcentrum de slimste zet is die je kunt maken.

      Geschikt voor machine

      voor TS 254 M

      Gewicht (Product)

      5.9 kg

      Inklapbaar

      Ja

      Draagcapaciteit

      125 kg

      Frame uitschuifbaar

      Nee

      Verrijdbaar

      Nee

      EAN

      4061792185159

      Artikelnummer

      314963

      1x Metabo 629003000 onderstel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.