usp1
usp2
usp3

Metabo UHE 2660-2 Quick Set SDS-plus Combihamer incl. 10 delig boor- en beitelset in koffer - 800W - 2.8J

Metabo UHE 2660-2 Quick Set SDS-plus Combihamer incl. 10 delig boor- en beitelset in koffer - 800W - 2.8J
adviesprijs
308,00
240,49

Verwachte leverdatum

13-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo UHE 2660-2 Quick Set Combihamer
      Ben jij op zoek naar een krachtpatser die kan boren, hameren en beitelen alsof het niks is? Zoek dan niet verder, want de Metabo UHE 2660-2 Quick Set SDS-plus Combihamer is precies wat je nodig hebt. Met zijn indrukwekkende 800 Watt aan opgenomen vermogen, is deze combihamer een ware krachtpatser. Dankzij de handige SDS-Plus aansluiting wissel je binnen no-time tussen verschillende functies. Deze multihamer komt niet alleen met hamerboren, maar biedt ook twee boorstanden en een beitelstand, zodat je voor elke klus het juiste gereedschap hebt. De slimme Vario (V)-elektronica zorgt ervoor dat je met het juiste toerental werkt, aangepast aan het materiaal waarin je boort of beitelt. Met het handige stelwiel pas je eenvoudig het toerental en het aantal slagen aan, waardoor je precisiewerk levert op zowel hout als metaal. De Metabo Marathon-motor met stofbescherming verzekert een lange levensduur en de robuuste slagmechanisme, nauwkeurig gelagerd in een aluminium legering, belooft jarenlang gebruik zonder zorgen. En laten we de perfecte ergonomie niet vergeten - dit apparaat ligt niet alleen uitstekend in de hand, maar het zwaartepunt en de greepcontour zijn zo ontworpen dat jij urenlang comfortabel kunt werken.

      Veilig en duurzaam aan het werk
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo UHE 2660-2 Quick Set Combihamer. Wanneer je met zoveel kracht werkt, wil je niet dat je gereedschap je in de steek laat. Daarom komt deze combihamer met de Metabo S-automatic veiligheidskoppeling. Die ontkoppelt mechanisch de aandrijving bij het blokkeren van de boor. Zo werk je altijd veilig, zelfs tijdens de zwaarste klussen. Ook is de schakelaar vergrendelbaar, ideaal voor wanneer je langdurig aan één stuk door werkt. De kabelbeschermende kogelmof zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en beschermt tegelijkertijd de kabel tegen slijtage. Met een boorcapaciteit van 26 mm in beton, 13 mm in metaal en 32 mm in hout, is er vrijwel geen materiaal dat weerstand kan bieden aan deze combihamer. De betrouwbaarheid van de Metabo UHE 2660-2 Quick Set Combihamer is ongeëvenaard, en de duurzame constructie garandeert dat je nog jarenlang van dit topgereedschap kunt genieten.

      Maak slimme keuzes voor je gereedschapskist
      Kiezen voor de Metabo UHE 2660-2 Quick Set Combihamer is kiezen voor topkwaliteit. En wanneer je dit doet via onze webshop, profiteer je ook nog eens van snelle levering en scherpe prijzen. Waarom zou je dagen wachten op je nieuwe gereedschap, als het ook snel kan? Met onze snelle levering ben jij in no-time klaar voor je volgende project. En die scherpe prijzen? Die zorgen ervoor dat je topgereedschap in huis haalt zonder je portemonnee te legen. Niet alleen levert onze webshop jou het neusje van de zalm als het gaat om gereedschap, onze klantenservice staat ook altijd klaar met vriendelijk en deskundig advies. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Metabo UHE 2660-2 Quick Set Combihamer vandaag nog toe aan je gereedschapskist en ervaar zelf het gemak en de kracht van dit topgereedschap.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Boorcapaciteit hout

      32 mm

      Boorcapaciteit beton

      26 mm

      Opgenomen vermogen

      800 W

      Aantal slagen

      4200 rpm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Slagkracht

      2 J

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Toerental onbelast

      2500 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Gewicht (Product)

      3.1 kg

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430309587

      1x Metabo UHE 2660-2 Combihamer
      1x Metabo hamerboorhouder
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo handgreep
      1x Metabo Boordieptegeleider
      1x Metabo koffer
      1x Metabo SDS-plus-boor-/beitelset

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.