usp1
usp2
usp3

Metabo W 18 7-125 18V Li-Ion accu haakse slijper body in Metabox - 125mm

Metabo W 18 7-125 18V Li-Ion accu haakse slijper body in Metabox - 125mm-image
106,89

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo W 18 7-125 Accu haakse slijper: Een meesterwerk in gereedschap
      Geen enkele klus is te groot of te klein voor de Metabo W 18 7-125 18V Li-Ion accu haakse slijper. Dit robuuste doch elegante gereedschap is ontworpen om jou door de meest veeleisende klussen heen te loodsen dankzij zijn krachtige motor en geavanceerde eigenschappen. Overbelastingsbeveiliging beschermt tegen oververhitting, terwijl de elektronische zachtaanloop en herstartbeveiliging de levensduur van het apparaat verlengen en jouw veiligheid garanderen. Of je nu de professional bent of de enthousiaste doe-het-zelver, deze haakse slijper biedt de precisie, controle en veiligheid die je nodig hebt om elk project met succes af te ronden. De compleetheid van dit pakket, inclusief beschermkap, steunflens, en meer, maakt het een onmisbare toevoeging aan je gereedschapscollectie.

      Tussen veiligheid en duurzaamheid: Metabo levert beide
      Bij het hanteren van de Metabo W 18 7-125 haakse slijper is veiligheid net zo'n prioriteit als prestaties. De beveiligingsfeatures, zoals overbelastingsbeveiliging en herstartbeveiliging, zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt klussen. Bovendien maken de meegeleverde accessoires zoals de beschermkap en extra handgreep de voorbereiding op elke klus eenvoudig en veilig. De draadloze mobiliteit, dankzij de 18V Li-ion accu, betekent dat je je vrij kunt bewegen zonder beperkingen van snoeren, waardoor de klus niet alleen veiliger maar ook sneller geklaard wordt. De duurzaamheid van dit toestel garandeert dat je voor lange tijd kan vertrouwen op de Metabo W 18 7-125 als een trouwe partner voor al je slijpwerk.

      Waarom onze webshop voor jouw Metabo haakse slijper?
      Een Metabo W 18 7-125 haakse slijper bestellen bij ons betekent dat je profiteert van niet alleen een uitmuntend stuk gereedschap, maar ook van de vele voordelen van onze webshop. Met een breed assortiment aan gereedschap tegen scherpe prijzen bieden we voor elk project wel iets. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst, terwijl onze vriendelijke service klaarstaat om al je vragen te beantwoorden. Kies voor gemak, kwaliteit en een uitstekende service - kies voor het online bestellen van je Metabo haakse slijper voor jouw volgende project.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Toerental onbelast

      8500 rpm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Variabel toerental

      Nee

      Voltage

      18

      Aansluiting

      M14

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4061792231108

      Artikelnummer

      375593

      Hoogte (Product)

      118 cm

      Lengte (Product)

      292 cm

      Breedte (Product)

      235 cm

      Gewicht (Product)

      1.6 kg

      1x Metabo W 18 7-125 Accu Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Spanmoer
      1x Extra handgreep
      1x Pensleutel
      1x MetaBOX 165 L

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.