usp1
usp2
usp3

Metabo W 850-125 SET Haakse slijper incl. 1 diamantzaagblad in koffer - 850W - 125mm

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

Metabo W 850-125 SET Haakse slijper incl. 1 diamantzaagblad in koffer - 850W - 125mm
adviesprijs
121,00
87,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo W 850-125 SET Haakse slijper
      Als je op zoek bent naar een haakse slijper die robuustheid, veelzijdigheid en economie combineert, hoef je niet verder te zoeken dan de Metabo W 850-125 SET. Deze machine is een ware krachtcentrale met een opgenomen vermogen van 850W, waardoor je door de zwaarste materialen heen kunt slijpen zonder enige moeite. Het heeft een handige M14-aansluiting en wordt geleverd met een diamantzaagblad van 125mm diameter, waardoor je direct aan de slag kunt. De krachtige motor is ontworpen om goed te weerstaan tegen overbelasting, wat betekent dat je kunt blijven doorgaan, zelfs onder zware omstandigheden. Door de tegen verdraaien beveiligde beschermkap ben je altijd veilig aan het werk, terwijl de herstartbeveiliging na stroomonderbreking ervoor zorgt dat je na een onvoorziene stop direct verder kunt. Dit alles verpakt in een compact design met een hoogte van 10,2 cm en een breedte van 23,5 cm, waardoor de slijper niet alleen krachtig maar ook ergonomisch is.

      Veilig en duurzaam aan de slag
      Wanneer veiligheid en duurzaamheid voorop staan bij je keuze voor gereedschap, dan is de Metabo W 850-125 SET de perfecte match. De haakse slijper maakt niet alleen indruk door zijn performance, maar ook door zijn betrouwbaarheid. Met de herstartbeveiliging ben je in elk werkscenario beschermd tegen onverwachte herstarts na een stroomuitval, wat de veiligheid op de werkvloer significant verhoogt. De beschermkap die tegen verdraaien beveiligd is, voegt een extra laag veiligheid toe door te zorgen dat je altijd beschermd bent tegen vonken en slijpdeeltjes. Bovendien draagt de duurzame bouw van deze motor bij aan een langere levensduur van je gereedschap, waardoor je verzekerd bent van vele jaren trouwe dienst. Dit alles wordt aangedreven door een elektrische motor met een onbelast toerental van 11500 omwentelingen per minuut, waardoor je elke klus snel en efficiënt kunt aanpakken.

      Voordelen van bestellen bij jouw online shop
      Kiezen voor de Metabo W 850-125 SET bij onze webshop betekent kiezen voor gemak, kwaliteit, en uitzonderlijke service. Je profiteert niet alleen van onze snelle levering, waardoor je zonder lang te wachten je nieuwe haakse slijper in handen hebt, maar ook van onze vriendelijke service die klaarstaat om je bij elke stap te ondersteunen. Daarnaast geniet je van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je altijd de beste deal krijgt. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je voor elke klus, groot of klein, het juiste gereedschap vindt. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak, de snelheid en de kwaliteit van onze service, terwijl je profiteert van de vele voordelen die de Metabo W 850-125 SET te bieden heeft.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Toerental onbelast

      11500 rpm

      Hoogte (Product)

      10.2 cm

      Breedte (Product)

      23.5 cm

      Opgenomen vermogen

      850 W

      Variabel toerental

      Nee

      Aansluiting

      M14

      Schijven diameter

      125

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430338075

      Artikelnummer

      219465

      1x Metabo W 850-125 SET Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Spanmoer
      1x Extra handgreep
      1x Pensleutel
      1x Koffer
      1x Diamant-doorslijpschijf

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster