usp1
usp2
usp3

Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper - 1900W - 180mm

Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper - 1900W - 180mm
adviesprijs
369,00
264,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper
      Ben je klaar om je werkplaats naar een hoger niveau te tillen? Met de Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper, voorzien van een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1900 Watt, krijg je precies dat. Deze krachtpatser is je beste vriend als het gaat om industriële lasnaadbewerking en biedt de slijpdiepte van een grote haakse slijper (diameter 230 mm) maar dan met slechts de helft van het gewicht. Dat niet alleen, het beschikt over perfecte ergonomie dankzij de slanke greep die maximale controle en comfort biedt tijdens het bovenhoofds werken. En met de Metabo Marathon-motor, uitgerust met een nieuw koel- en koolborstelsysteem, zul je merken dat de levensduur aanzienlijk is verlengd. De Tacho-Constamatic (TC)-elektronica zorgt ervoor dat je sneller kunt werken door een constant toerental te behouden, zelfs onder belasting. Voeg daar het M-Quick-systeem aan toe voor een gereedschapsloze schijfwissel met slechts één druk op de knop, en je begrijpt dat deze slijper ontworpen is om je efficiëntie te maximaliseren. Het is een apparaat dat niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook ontworpen met jouw gebruiksgemak en controle in gedachten.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij dit stuk gereedschap gaat er niets boven veiligheid en duurzaamheid. De Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper stelt je in staat om met vertrouwen te werken, wetende dat de Metabo S-automatic mechanische veiligheidskoppeling de terugslag bij het blokkeren van de schijf minimaliseert - de beste beveiliging van dit moment. Daarbij voorkomt de elektronische zachtaanloop dat de machine plotseling start, terwijl de herstartbeveiliging ongelukken voorkomt na stroomuitval. Bovendien bevordert de extra handgreep Metabo VibraTech (MVT) de trillingsdemping, wat comfortabel werken mogelijk maakt tijdens langdurige projecten. Of je nu links- of rechtshandig bent, de motorbehuizing is met stappen van 90° te monteren, waardoor de machine uitermate geschikt is voor iedereen. Ook aan de duurzaamheid is gedacht; de afschakelkoolborstels beschermen de motor intensief, zodat je langer van je investering kunt genieten. Kortom, deze haakse slijper is een betrouwbare partner voor allerlei werkzaamheden - zowel veilig als duurzaam.

      Waarom kiezen voor ons?
      Voor wie op zoek is naar een haakse slijper met topkwaliteiten, biedt onze webshop een groot assortiment tegen scherpe prijzen. De Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper is slechts één voorbeeld van ons commitment om jou te voorzien van het beste gereedschap voor jouw projecten. Met de belofte van snelle levering hoef je niet lang te wachten om met je projecten te starten. Bovendien staat onze vriendelijke service klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw behoeften. Samengevat, bij ons kun je rekenen op kwaliteit, snelheid en een fantastische klantenervaring. Laat je project niet langer wachten en ontdek vandaag nog hoe de Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper een verschil kan maken in jouw werkzaamheden!

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Greepschakelaar

      Hoogte (Product)

      11.3 cm

      Gewicht (Product)

      2.7 kg

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Toerental onbelast

      8200 rpm

      Opgenomen vermogen

      1900 W

      Schijven diameter

      180

      Breedte (Product)

      29.3 cm

      Toerental onbelast, bereik

      0-8200

      Afgegeven vermogen maximaal

      1240 W

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430314215

      Artikelnummer

      158729

      1x Metabo WE 19-180 Quick RT Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x M-Quick-spanmoer
      1x handgreep Metabo VibraTech (MVT)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.