usp1
usp2
usp3

Metabo WE 24-180 MVT Haakse Slijper - 2400W - 180mm

Metabo WE 24-180 MVT Haakse Slijper - 2400W - 180mm-image
adviesprijs
326,00
243,69

Verwachte leverdatum

22-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo WE 24-180 MVT Haakse slijper: Krachtige Prestaties Ontmoeten Innovatieve Technologie
      Je staat op het punt de wereld van efficiënt en krachtig slijpen te betreden met de Metabo WE 24-180 MVT haakse slijper. Verbeeld je een gereedschap waarbij vermogen, duurzaamheid en precisie centraal staan. Met een opgenomen vermogen van 2400 Watt en een afgegeven vermogen van maximaal 1600 Watt, tilt deze haakse slijper je werk naar een hoger niveau. Dankzij de M14 aansluiting en de schijfdiameter van 180 milimeter, biedt het veelzijdigheid voor diverse slijpwerken. De Metabo Marathon-motor, de trots van deze machine, is uitgerust met een gepatenteerde stofbescherming die zorgt voor een opmerkelijk lange levensduur. Samen met een geavanceerd systeem van aanloopstroombegrenzing met zachtaanloop, en elektronische overbelastingsbeveiliging, wordt ervoor gezorgd dat niets je werk onderbreekt of de veiligheid in gevaar brengt. En voor die extra dosis zekerheid, zorgt de Metabo-veiligheidsschakelaar ervoor dat onbedoeld inschakelen verleden tijd is. Je projecten verdienen een tool die zowel krachtig als veilig is; maak kennis met deze gamechanger.

      Veiligheid en duurzaamheid: Een Prioriteit voor Ieder Project
      Bij het ontwerp van de Metabo WE 24-180 MVT haakse slijper is aan alles gedacht om jouw veiligheid en comfort te waarborgen tijdens het werken. Het innovatieve Metabo VibraTech (MVT) systeem minimaliseert vibraties, waardoor je langer kunt werken zonder vermoeid te raken. De elektronische veiligheidsuitschakeling functioneert als een essentiële beveiliging door de terugslag te reduceren bij het blokkeren van de schijf, wat een aanzienlijke verbetering van jouw gebruikersbescherming betekent. Verder zorgen de afschakelkoolborstels voor een extra laag bescherming van de motor, wat de duurzaamheid van de slijper verhoogt. De extra handgreep kan op drie posities worden gemonteerd, waardoor jij altijd de controle houdt over je werk, of je nu aan het slijpen, schuren of doorslijpen bent. De verstelbare beschermkap, die zonder gereedschap bevestigd kan worden, garandeert extra veiligheid zonder in te boeten aan gebruiksgemak. Kortom, met deze haakse slijper ben je klaar voor elk project, met de geruststelling dat veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

      Waarom Juist Dit Product in Onze Webshop aanschaffen?
      Kiezen voor de Metabo WE 24-180 MVT haakse slijper van onze webshop betekent kiezen voor kwaliteit, gemak en zekerheid. Bij ons vind je niet alleen scherpe prijzen, maar ook een razendsnelle levering die ervoor zorgt dat je direct aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Met een groot assortiment aan gereedschappen, staat altijd precies datgene wat je zoekt klaar om ontdekt te worden. Maar het stopt niet bij de producten zelf; onze vriendelijke en behulpzame service maakt het winkelen bij ons een waar genoegen. Heb je vragen, advies nodig, of gewoon een tip voor je volgende project? Ons team staat klaar om je te ondersteunen. Kortom, voor de Metabo WE 24-180 MVT haakse slijper en al je andere gereedschapswensen, ben je hier aan het juiste adres. Beleef het verschil van shoppen in een webshop waar passie voor gereedschap en klantvriendelijkheid samen komen.

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Greepschakelaar

      Toerental onbelast, bereik

      5800-8500

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Toerental onbelast

      8450 rpm

      Opgenomen vermogen

      2400 W

      Afgegeven vermogen maximaal

      1600 W

      Aansluiting

      M14

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430268105

      Artikelnummer

      122292

      Breedte (Product)

      32.3 cm

      Hoogte (Product)

      14.9 cm

      Gewicht (Product)

      5.8 kg

      1x Metabo WE 24-180 MVT Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Spanmoer
      1x Metabo VibraTech (MVT)-handgreep
      1x Pensleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.