Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart

-image
adviesprijs
387,00
237,99

Direct Leverbaar

  • Gratis verzending vanaf €50,-

  • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

  • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

    Ontdek de kracht van Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper
    In de wereld van het serieus zware werk, is het hebben van een betrouwbare partner van onschatbare waarde. De Metabo WE 26-230 MVT haakse slijper stelt je niet teleur met zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 2600 Watt en een schijfdiameter van maar liefst 230 millimeter. Deze krachtpatser is uitgerust met een duurzame Marathon-motor, voorzien van gepatenteerde stofbescherming om zeker te zijn van een lange levensduur. Dit is niet zomaar een haakse slijper; het is een gereedschap dat door zijn veiligheids- en comfortfeatures elk project naar een hoger niveau tilt. Van de aanloopstroombegrenzing met zachtaanloop tot de LED-indicatoren die je op de hoogte houden van de status van je apparaat; elk detail aan de WE 26-230 MVT is ontworpen met jouw efficiëntie en veiligheid in gedachten.

    Een veilige keuze voor elk project
    Veiligheid en duurzaamheid zijn twee pijlers waarop de Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper stevig staat. Deze haakse slijper laat zien dat kracht en controle hand in hand gaan met functies zoals de Metabo-veiligheidsschakelaar die per ongeluk inschakelen voorkomt en de elektronische veiligheidsuitschakeling van de motor bij het blokkeren van de schijf. De machine is ook uitgerust met een herstartbeveiliging en een elektronische overbelastingsbeveiliging, wat de levensduur van het apparaat ten goede komt. Daarnaast zorgt Metabo VibraTech (MVT) voor aanzienlijke trillingsreductie, wat jouw comfort en gezondheid tijdens het werk waarborgt. Met deze haakse slijper kan je rekenen op een betrouwbare gereedschapspartner die niet alleen jouw veiligheid garandeert, maar ook de duurzaamheid van het apparaat zelf.

    Profiteer van onze webshop voordelen
    Wat maakt het aanschaffen van de Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper bij onze webshop een slimme zet? Afgezien van het feit dat je toegang krijgt tot een uitgebreid assortiment van topklasse gereedschap, profiteer je bij ons van scherpe prijzen waardoor jouw investering nog waardevoller wordt. Ons toewijding aan snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe haakse slijper aan de slag te gaan. Of je nu een professional bent met strakke deadlines of een doe-het-zelver die graag onmiddellijk aan de slag gaat, onze webshop staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Combineer dit met onze vriendelijke service en de keuze is snel gemaakt; voor de aanschaf van je nieuwe haakse slijper ben je bij ons aan het juiste adres.

    Asgat meting

    22.23 mm

    Werkt op

    Netstroom

    Type schakelaar

    Greepschakelaar

    Snoerlengte (meting)

    4 m

    Schijven diameter

    230

    Toerental onbelast, bereik

    0-4800

    Afgegeven vermogen maximaal

    1800 W

    Opgenomen vermogen

    2600 W

    Verpakt in

    Geen

    Toerental onbelast

    6600 rpm

    Type motor

    Elektrisch

    EAN

    4007430268334

    Artikelnummer

    79716

    Breedte

    34.8 cm

    Gewicht

    6.3 kg

    Hoogte

    14.9 cm

    1x Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper
    1x Beschermkap
    1x Steunflens
    1x Snelspanmoer
    1x VibraTech (MVT)-handgreep

Aanbevolen combinaties

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.