usp1
usp2
usp3

Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart

Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart
adviesprijs
387,00
253,49

Verwachte leverdatum

10-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper
   In de wereld van het serieus zware werk, is het hebben van een betrouwbare partner van onschatbare waarde. De Metabo WE 26-230 MVT haakse slijper stelt je niet teleur met zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 2600 Watt en een schijfdiameter van maar liefst 230 millimeter. Deze krachtpatser is uitgerust met een duurzame Marathon-motor, voorzien van gepatenteerde stofbescherming om zeker te zijn van een lange levensduur. Dit is niet zomaar een haakse slijper; het is een gereedschap dat door zijn veiligheids- en comfortfeatures elk project naar een hoger niveau tilt. Van de aanloopstroombegrenzing met zachtaanloop tot de LED-indicatoren die je op de hoogte houden van de status van je apparaat; elk detail aan de WE 26-230 MVT is ontworpen met jouw efficiëntie en veiligheid in gedachten.

   Een veilige keuze voor elk project
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee pijlers waarop de Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper stevig staat. Deze haakse slijper laat zien dat kracht en controle hand in hand gaan met functies zoals de Metabo-veiligheidsschakelaar die per ongeluk inschakelen voorkomt en de elektronische veiligheidsuitschakeling van de motor bij het blokkeren van de schijf. De machine is ook uitgerust met een herstartbeveiliging en een elektronische overbelastingsbeveiliging, wat de levensduur van het apparaat ten goede komt. Daarnaast zorgt Metabo VibraTech (MVT) voor aanzienlijke trillingsreductie, wat jouw comfort en gezondheid tijdens het werk waarborgt. Met deze haakse slijper kan je rekenen op een betrouwbare gereedschapspartner die niet alleen jouw veiligheid garandeert, maar ook de duurzaamheid van het apparaat zelf.

   Profiteer van onze webshop voordelen
   Wat maakt het aanschaffen van de Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper bij onze webshop een slimme zet? Afgezien van het feit dat je toegang krijgt tot een uitgebreid assortiment van topklasse gereedschap, profiteer je bij ons van scherpe prijzen waardoor jouw investering nog waardevoller wordt. Ons toewijding aan snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe haakse slijper aan de slag te gaan. Of je nu een professional bent met strakke deadlines of een doe-het-zelver die graag onmiddellijk aan de slag gaat, onze webshop staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Combineer dit met onze vriendelijke service en de keuze is snel gemaakt; voor de aanschaf van je nieuwe haakse slijper ben je bij ons aan het juiste adres.

   Asgat meting

   22.23 mm

   Werkt op

   Netstroom

   Type schakelaar

   Greepschakelaar

   Snoerlengte (meting)

   4 m

   Breedte (Product)

   34.8 cm

   Schijven diameter

   230

   Gewicht (Product)

   6.3 kg

   Toerental onbelast, bereik

   0-4800

   Afgegeven vermogen maximaal

   1800 W

   Opgenomen vermogen

   2600 W

   Variabel toerental

   Nee

   Hoogte (Product)

   14.9 cm

   Verpakt in

   Geen

   Toerental onbelast

   6600 rpm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4007430268334

   Artikelnummer

   79716

   1x Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper
   1x Beschermkap
   1x Steunflens
   1x Snelspanmoer
   1x VibraTech (MVT)-handgreep

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.