usp1
usp2
usp3

Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart

Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart
adviesprijs
387,00
239,89

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper
      In de wereld van het serieus zware werk, is het hebben van een betrouwbare partner van onschatbare waarde. De Metabo WE 26-230 MVT haakse slijper stelt je niet teleur met zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 2600 Watt en een schijfdiameter van maar liefst 230 millimeter. Deze krachtpatser is uitgerust met een duurzame Marathon-motor, voorzien van gepatenteerde stofbescherming om zeker te zijn van een lange levensduur. Dit is niet zomaar een haakse slijper; het is een gereedschap dat door zijn veiligheids- en comfortfeatures elk project naar een hoger niveau tilt. Van de aanloopstroombegrenzing met zachtaanloop tot de LED-indicatoren die je op de hoogte houden van de status van je apparaat; elk detail aan de WE 26-230 MVT is ontworpen met jouw efficiëntie en veiligheid in gedachten.

      Een veilige keuze voor elk project
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee pijlers waarop de Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper stevig staat. Deze haakse slijper laat zien dat kracht en controle hand in hand gaan met functies zoals de Metabo-veiligheidsschakelaar die per ongeluk inschakelen voorkomt en de elektronische veiligheidsuitschakeling van de motor bij het blokkeren van de schijf. De machine is ook uitgerust met een herstartbeveiliging en een elektronische overbelastingsbeveiliging, wat de levensduur van het apparaat ten goede komt. Daarnaast zorgt Metabo VibraTech (MVT) voor aanzienlijke trillingsreductie, wat jouw comfort en gezondheid tijdens het werk waarborgt. Met deze haakse slijper kan je rekenen op een betrouwbare gereedschapspartner die niet alleen jouw veiligheid garandeert, maar ook de duurzaamheid van het apparaat zelf.

      Profiteer van onze webshop voordelen
      Wat maakt het aanschaffen van de Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper bij onze webshop een slimme zet? Afgezien van het feit dat je toegang krijgt tot een uitgebreid assortiment van topklasse gereedschap, profiteer je bij ons van scherpe prijzen waardoor jouw investering nog waardevoller wordt. Ons toewijding aan snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe haakse slijper aan de slag te gaan. Of je nu een professional bent met strakke deadlines of een doe-het-zelver die graag onmiddellijk aan de slag gaat, onze webshop staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Combineer dit met onze vriendelijke service en de keuze is snel gemaakt; voor de aanschaf van je nieuwe haakse slijper ben je bij ons aan het juiste adres.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Greepschakelaar

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Breedte (Product)

      34.8 cm

      Schijven diameter

      230

      Gewicht (Product)

      6.3 kg

      Toerental onbelast, bereik

      0-4800

      Afgegeven vermogen maximaal

      1800 W

      Opgenomen vermogen

      2600 W

      Variabel toerental

      Nee

      Hoogte (Product)

      14.9 cm

      Verpakt in

      Geen

      Toerental onbelast

      6600 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430268334

      1x Metabo WE 26-230 MVT Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x Snelspanmoer
      1x VibraTech (MVT)-handgreep

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.