usp1
usp2
usp3

Metabo WEQ 1400-125 Kleine Haakse slijper incl. diamantzaagblad in koffer - 1400W - 125mm

Metabo WEQ 1400-125 Kleine Haakse slijper incl. diamantzaagblad in koffer - 1400W - 125mm
adviesprijs
197,00
136,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo WEQ 1400-125 Set Haakse slijper
      De Metabo WEQ 1400-125 haakse slijper is jouw nieuwe beste vriend voor alle slijp- en zaagklussen. Met een indrukwekkende opgenomen vermogen van 1400 Watt en de handige M14 aansluiting, is deze kleine krachtpatser robuust, universeel en voordelig. Zijn ergonomische ontwerp zorgt voor comfort tijdens ieder gebruik, terwijl de krachtige motor met uitstekende overbelastingsweerstand je door de zwaarste klussen sleept. Dankzij de Constamatic (C)-volle-golf elektronica werk je razendsnel door, met een nagenoeg constant toerental onder belasting. Het gereedschapsloze, snelle schijfwisselsysteem van Metabo M-Quick laat je met een druk op de knop van schijf wisselen - en dat alles zonder gereedschap. De haakse slijper wordt geleverd met een diamantzaagblad en handige koffer, zodat je meteen aan de slag kunt. Met een schijfdiameter van 125 mm en een maximaal afgegeven vermogen van 780 Watt is deze haakse slijper klaar voor elke uitdaging die op zijn pad komt.

      Veiligheid en duurzaamheid in één pakket
      Je veiligheid staat voorop, en dat weet de Metabo WEQ 1400-125 als geen ander. Uitgerust met de Metabo S-automatic mechanische veiligheidskoppeling, beperkt deze haakse slijper de terugslag bij het blokkeren van de schijf tot een minimum - voor jouw bescherming en om vlot verder te werken. Daarnaast zorgen de elektronische overbelastingsbeveiliging, elektronische zachtaanloop en herstartbeveiliging ervoor dat jouw machine niet alleen veilig, maar ook duurzaam is. De motorbehuizing kan bovendien in stappen van 90° worden gedraaid, wat de haakse slijper geschikt maakt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers of voor doorslijpklussen. Deze combinatie van veiligheidsfeatures en een krachtige motor betekent dat je op een betrouwbare partner kunt rekenen voor de lange termijn, wat jouw project ook mag zijn.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Het bestellen van de Metabo WEQ 1400-125 haakse slijper in onze webshop biedt jou niet alleen het gemak van een uitgebreid assortiment maar ook de garantie op een snelle levering. We begrijpen dat wanneer je eenmaal je zinnen hebt gezet op een nieuwe tool, je deze zo snel mogelijk in handen wilt hebben. Daarom zetten we ons in om jouw bestelling vlug te verwerken. Bovendien profiteer je bij ons van scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van een goede deal. Onze vriendelijke service maakt jouw aankoopervaring compleet. Of je nu vragen hebt over de Metabo WEQ 1400-125 haakse slijper of hulp nodig hebt bij je bestelling, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren. Kies voor het gemak, de snelheid en de efficiënte service van onze webshop en geef je gereedschapscollectie vandaag nog een upgrade!

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Toerental onbelast

      11500 rpm

      Hoogte (Product)

      11 cm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Gewicht (Product)

      2.2 kg

      Afgegeven vermogen maximaal

      780 W

      Toerental onbelast, bereik

      0-11500

      Aansluiting

      M14

      Opgenomen vermogen

      1400 W

      Breedte (Product)

      23.7 cm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430338563

      Artikelnummer

      246525

      1x Metabo WEQ 1400-125 Set Haakse slijper
      beschermkap
      steunflens
      M-Quick-spanmoer
      Extra handgreep
      Kunststof Metabo koffer
      2 diamant-doorslijpschijven

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.