usp1
usp2
usp3

Metabo WQ 1100-125 Haakse slijper in koffer incl. 2 diamantzaagbladen - 1100W - 125mm

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Metabo WQ 1100-125 Haakse slijper in koffer incl. 2 diamantzaagbladen - 1100W - 125mm
adviesprijs
151,00
113,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Metabo WQ 1100-125 Set Haakse slijper
      Als je op zoek bent naar een haakse slijper die robuust, universeel en voordelig is, dan heb je met de Metabo WQ 1100-125 Set dé perfecte match gevonden. Deze ergonomisch ontworpen haakse slijper is uitgerust met een krachtige 1100 Watt motor die uitstekende overbelastingsweerstand biedt, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt met elk type project. Dankzij het Metabo M-Quick-systeem wissel je gereedschapsloos en snel van schijf met slechts een druk op de knop, wat je werk niet alleen efficiënter maar ook aangenamer maakt. De beschermkap is zonder gereedschap verstelbaar en tegen verdraaien beveiligd vastzetbaar, wat bijdraagt aan zowel je veiligheid als gebruiksgemak. De slijper biedt maximale gebruikersbescherming dankzij de Metabo S-automatic mechanische veiligheidskoppeling, die de terugslag bij het blokkeren van de schijf minimaliseert. Dit wordt gecombineerd met een herstartbeveiliging na stroomonderbreking en een onbelast toerentalbereik van 7000-12000 omwentelingen per minuut, wat deze set tot een must-have maakt voor iedere professional of hobbyist.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Je gereedschap moet niet alleen krachtig zijn, maar ook betrouwbaar en veilig in het gebruik. De Metabo WQ 1100-125 Haakse slijper set blinkt uit in dit aspect door zijn ingenieuze ontwerp om jouw veiligheid te garanderen. De mechanische veiligheidskoppeling zorgt ervoor dat de terugslag bij het blokkeren van de schijf tot een absoluut minimum beperkt blijft, waardoor je ook onder zware omstandigheden efficiënt kunt blijven werken. De duurzaamheid van dit toestel is ook een belangrijk aandachtspunt; met een opgenomen vermogen van 1100 Watt en een maximaal afgegeven vermogen van 700 Watt, is deze haakse slijper gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Daarnaast zorgt het gereedschapsloos verstelbare beschermkap ervoor dat je met minimale inspanning kunt blijven werken, terwijl de inbegrepen koffer en diamantzaagbladen ervoor zorgen dat je direct aan de slag kunt met een breed scala aan projecten, veilig en efficiënt.

      Kies voor gemak, kies voor onze webshop
      Waarom zou je kiezen voor deze Metabo WQ 1100-125 Haakse slijper set bij onze webshop? Het antwoord is eenvoudig: naast het bieden van scherpe prijzen zorgen we ook voor een snelle levering direct aan je deur. Je tijd is kostbaar, en daarom streven we ernaar om jouw bestelproces zo vlot en aangenaam mogelijk te maken. Ons groot assortiment verzekert dat je altijd vindt wat je nodig hebt, en onze vriendelijke service staat klaar om je bij elke stap te begeleiden. Of je nu een professional bent die gereedschap van topkwaliteit vereist, of een hobbyist die op zoek is naar betrouwbaar en veilig gereedschap voor je projecten, met de keuze voor deze haakse slijper set uit onze webshop kies je voor gemak, kwaliteit en gemoedsrust.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Toerental onbelast

      12000 rpm

      Hoogte (Product)

      11 cm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Afgegeven vermogen maximaal

      700 W

      Gewicht (Product)

      2.2 kg

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Aansluiting

      M14

      Breedte (Product)

      23.7 cm

      Toerental onbelast, bereik

      7000-12000

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430338525

      Artikelnummer

      220474

      1x Metabo WQ 1100-125 Set Haakse slijper
      1x Beschermkap
      1x Steunflens
      1x M-Quick-spanmoer
      1x Extra handgreep
      1x Kunststof Metabo koffer
      2x Diamant-doorslijpschijven

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster