usp1
usp2
usp3

Milwaukee 48906088 Multitool Starlock renovatie bladenset (8-delig)

Milwaukee 48906088 Multitool Starlock renovatie bladenset (8-delig)
135,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Milwaukee 48906088 multitool Starlock renovatie bladenset (8-delig)

   Duik in de wereld van multitasking met de Milwaukee 48906088 multitool Starlock renovatie bladenset, een set die jouw renovatieprojecten naar een hoger niveau tilt! Deze 8-delige verzameling bestaat uit alles wat je nodig hebt om te zagen, schrapen, en slijpen, waardoor je voorbereid bent op elke uitdaging die op je pad komt. De set bevat tweemaal het multifunctionele 28 mm en 43 mm invalzaagblad, ideaal voor nauwkeurige sneden in hout en metaal. De voegverwijdering hardmetalen zaagblad van 2,2 mm en de 3-kantig snijblad zijn perfect voor gedetailleerd werk, terwijl de rasp met hardmetalen korrel en de flexibele 52 mm schraper je helpen bij het gladmaken en reinigen van oppervlakken. Milwaukee, bekend om zijn robuuste en betrouwbare gereedschap, zorgt met deze set voor een ongeëvenaarde veelzijdigheid en efficiency, geschikt voor elke vakman of doe-het-zelver.

   Voor elke klus de juiste keuze

   Met deze bladenset in je gereedschapskist ben je klaar voor bijna elke klus. Of je nu bezig bent met een ingewikkelde renovatie of het simpelweg willen gladstrijken van oppervlakken, deze set biedt de juistheid en veiligheid die je nodig hebt. Dankzij de Starlock aansluiting zijn de bladen eenvoudig en snel te verwisselen, zodat je je kunt concentreren op je project zonder je zorgen te maken over het gereedschap. Dit maakt de Milwaukee 48906088 bladenset niet alleen veilig en efficiënt, maar ook compatibel met de meeste multitools op de markt. Of je nu een hobbyist bent of een professionele vakman, deze bladenset zorgt ervoor dat je vol vertrouwen aan elke klus kunt beginnen.

   Maak het verschil met Gereedschapcentrum

   Onze Milwaukee 48906088 multitool Starlock renovatie bladenset vertegenwoordigt het ultieme gemak en vakmanschap voor al jouw projecten. Als officiële dealer bieden wij niet alleen een enorm assortiment aan, maar ook het professionele advies en de snelle levering die jij verdient. Wij bij Gereedschapcentrum begrijpen wat er nodig is om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen en streven ernaar om je daarbij te ondersteunen. Van eenvoudige doe-het-zelf-projecten tot uitdagende professionele opdrachten, deze multitool bladenset van Milwaukee maakt elke klus beter. Beleef het gemak van kwalitatief gereedschap en de ondersteuning van specialisten en maak je projecten niet alleen anders, maar vooral beter met Gereedschapcentrum.

   EAN

   0045242600649

   Artikelnummer

   398236

   2x Milwaukee multimat. 28 mm invalzaagblad
   2x Milwaukee multimat. 43 mm invalzaagblad
   1x Milwaukee voegverwijdering 2,2 mm hardmetalen zaagblad
   1x Milwaukee 3-kantig snijblad
   1x Milwaukee rasp met hardmetalen korrel
   1x Milwaukee flexibele schraper 52 mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.