usp1
usp2
usp3

Milwaukee DD 3-152 diamant boormachine in koffer - 1900W

Milwaukee DD 3-152 diamant boormachine in koffer - 1900W-image
adviesprijs
1.442,00
1.266,99

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Milwaukee 4933428000 Diamantboormachine: een diepgravende introductie
   Duik diep in de wereld van krachtig en efficiënt boren met de Milwaukee DD 3-152 diamant boormachine, het paradepaardje voor iedereen die op zoek is naar superieure boorprestaties. Deze indrukwekkende machine combineert een robuuste 1900 Watt motor met de finesse van drie variabele snelheden, waardoor geen materiaal te stevig en geen taak te groot is. Of je nu door steen of beton moet, de Milwaukee DD 3-152 staat klaar met zijn ongekende boorcapaciteiten van 152 millimeter. Maar kracht is niet zijn enige troef. Met features als een elektronische overbelastingsbeveiliging die je waarschuwt bij te zwaar gebruik, en een zachte elektronische aanloop voor het meest nauwkeurige aanboren, is deze machine ontworpen om te presteren onder druk. Voeg daar een mechanische veiligheidskoppeling en een PRCD-veiligheidsschakelaar aan toe voor maximale bescherming van zowel gebruiker als machine, en je hebt een gereedschap dat gemaakt is om te imponeren.

   Veiligheid voorop, prestatie daarachter
   Werken met zwaar gereedschap brengt risico's met zich mee, maar de Milwaukee DD 3-152 is ontworpen met jouw veiligheid als prioriteit. De combinatie van zijn elektronische overbelastingsbeveiliging en mechanische veiligheidskoppeling beschermt niet alleen de motor en tandwielen tijdens intensief gebruik, maar zorgt er ook voor dat jij veilig kunt blijven werken, ongeacht de omstandigheden. Deze diamant boormachine is zowel geschikt voor droog- als natboren, waardoor je op een duurzame manier door de meest uiteenlopende materialen kunt boren zonder compromissen te hoeven sluiten op kwaliteit of veiligheid. Met een PRCD-veiligheidsschakelaar die onverwachte stroompieken onder controle houdt en een ergonomische L-vormige handgreep die een optimale gewichtsverdeling biedt, blijft je werkomgeving evenwichtig en gecontroleerd. Combineer dit met een vijf meter lang snoer voor een uitzonderlijke bewegingsvrijheid, en je hebt een betrouwbare partner voor elke klus.

   Haal het beste in huis met ongeëvenaarde service
   Bij het kiezen van een diamant boormachine wil je niet alleen kiezen voor kracht en prestatie; je wilt ook de zekerheid van een aankoop bij een betrouwbare partner. Laat onze webshop nu precies zijn wat je zoekt. Niet alleen bieden we de Milwaukee DD 3-152 aan tegen scherpe prijzen, maar je profiteert ook van ons groot assortiment, wat betekent dat je altijd wel iets vindt dat bij je past. Onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je altijd met een gerust hart kunt shoppen. Heb je vragen of behoefte aan advies? Ons deskundige team staat klaar om je met open armen te ontvangen. En met onze snelle levering heb je je nieuwe diamant boormachine sneller in handen dan je "boren" kunt zeggen. Waarom zou je genoegen nemen met minder, als het beste binnen handbereik ligt? Het is tijd om je gereedschapskist te upgraden met de Milwaukee DD 3-152 en te genieten van de voordelen die onze webshop te bieden heeft.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Boorcapaciteit beton

   152 mm

   Opgenomen vermogen

   1900 W

   Aantal mechanische versnellingen

   3

   Boorcapaciteit steen

   152 mm

   Snoerlengte (meting)

   5 m

   Toerental onbelast

   550 rpm

   Geschikt voor materiaal

   Steen

   Toerental onbelast, bereik

   550-2700

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4002395239801

   Artikelnummer

   76809

   1x Stofafzuigadapter
   1x 32 en 41 mm spanners en watertoevoerinrichting met Gardena koppeling
   1x koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.