Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos

-image
-image
-image
Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos-image
Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos-image
Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos-image
Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos-image
254,61

Direct Leverbaar

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
  Milwaukee M12 BLPRS-0 Snoeischaar: Kracht in je handen
  Droom je van een tuin waarin alles perfect gesnoeid is zonder je handen te vermoeien? Ontdek dan de Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos, jouw nieuwe beste vriend in de tuin. Deze snoeischaar biedt je meer dan 1000 sneden in materiaal van 1,25 cm op een enkele volle M12™ 2,0 Ah acculading. Stel je eens voor hoeveel werk je hiermee verzet! En het wordt nog beter: dankzij het flexibele accusysteem, dat werkt met alle MILWAUKEE® M12™ accu's, heb je altijd de juiste energiebron bij de hand. Met een voltage van 12V is deze snoeischaar niet alleen krachtig, maar ook zeer wendbaar. Of je nu dikke takken of fijnere plantjes wilt aanpakken, met de Milwaukee M12 BLPRS-0 snoeischaar kan het allemaal en meer.

  Veilig en duurzaam het groen te lijf
  Als je je tuin benadert met de precisie van een kunstenaar, dan is de Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos jouw penseel. Maar naast de kunst van het snoeien is veiligheid uiteraard een topprioriteit. Deze snoeischaar is niet alleen ontworpen om efficiëntie te optimaliseren, maar ook om jouw veiligheid te waarborgen bij elk gebruik. Dankzij de koolborstelloze motor gaan zowel kracht als duurzaamheid hand in hand, waardoor de snoeischaar betrouwbaarder wordt bij langdurig gebruik. Dit gereedschap vraagt weinig onderhoud en gaat lang mee, zowel in termen van het apparaat zelf als de accuduur. Het is de investering in jouw tuin die blijft geven, seizoen na seizoen, met minder zorgen om slijtage of veiligheidsrisico's.

  Shop slim, start hier
  Je hebt de krachten van de Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Li-Ion Accu Snoeischaar body - koolborstelloos leren kennen, maar waarom zou je jouw nieuwe tuinmaatje juist bij ons bestellen? Heel simpel: omdat wij niet alleen leveren op snelheid en betrouwbaarheid, maar ook op prijs en service. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Of het nu grote of kleine projecten zijn, je kunt altijd rekenen op onze gerichte, vriendelijke service om de beste keuzes te maken voor jouw behoeften. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, wat betekent dat je meer geld overhoudt voor andere tuinbehoeften of zelfs een extra accu. Kies voor gemak, kies voor ons en maak jouw tuinwerk niet alleen leuker, maar ook efficiënter.

  Voltage

  12

  EAN

  4058546403997

  Artikelnummer

  398899

  1x Milwaukee M12 BLPRS-0 12V Accu Li-Ion Snoeischaar

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.