usp1
usp2
usp3

Milwaukee M12 FHS-0 M12 FUEL™ HATCHET™ snoeizaag

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Milwaukee M12 FHS-0 M12 FUEL™ HATCHET™ snoeizaag

adviesprijs

362,00

199,99

adviesprijs

518,00

349,99

adviesprijs
362,00
199,99

Verwachte leverdatum

06-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van Milwaukee 4933472211 Accu kettingzaag
   Stel je voor: je bevindt je midden in een klus in de tuin, omringd door takken die gesnoeid moeten worden, en je hebt een gereedschap nodig dat even krachtig als wendbaar is. Voer de Milwaukee M12 FHS-0 M12 FUEL™ HATCHET™ snoeizaag in — een high-performance accu kettingzaag die is ontworpen om jouw kluservaring naar een hoger niveau te tillen zonder dat eindeloze kabels je in de weg zitten. Door uitgerust te zijn met een krachtige 12V accu, ben je verzekerd van een constante kettingsnelheid van maar liefst 5 meter per seconde. Dankzij de koolborstelloze motor combineert deze zaag duurzaamheid met de brute kracht die nodig is om door 75mm hardhout heen te zagen. Het welzijn van je gereedschap staat voorop met automatische kettingsmering en een gemakkelijk toegankelijke kettingspanner die beide zorgen voor langere prestaties en minder onderhoud. Met deze snoeizaag in je handen, krijg je niet alleen een compact design en lichtgewicht (slechts 2,3 kg) voor maximale controle en flexibiliteit, maar ook het vertrouwen om elke snoeiklus moeiteloos te volbrengen.

   Zaag veilig, zaag slim
   Met de Milwaukee M12 FHS-0 haal je niet zomaar een snoeizaag in huis, maar eentje die al jouw zorgen over veiligheid en duurzaamheid weghaalt. Innovatie staat centraal met features zoals de automatische oliesmeerfunctie en doorschijnend oliereservoir voor moeiteloos onderhoud en optimale smeerprestaties. Stabiliteit tijdens het zagen is gegarandeerd dankzij de metalen steuntanden, die zorgen voor een krachtige grip op het werkstuk. En met de variabele snelheidstrigger heb je volledige controle over elk snijwerk. Deze zaag is ontworpen met oog voor zowel de ergonomische als duurzaamheidsbehoeften van professionals in tuinonderhoud, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbaar stuk gereedschap dat keer op keer presteert.

   Jouw voordelen met Milwaukee bij ons
   Zaag je weg door tuinklussen met de Milwaukee M12 FHS-0 snoeizaag en ontdek het gemak van bestellen bij een webshop waar jouw behoeften centraal staan. Profiteer van onze snelle levering en groot assortiment, zodat je nooit meer het juiste gereedschap mist voor jouw project. En met onze scherpe prijzen en vriendelijke service weet je zeker dat je de beste deal hebt geslagen. Deze snoeizaag, die het evenwicht tussen snoerloze technologie en pure kracht herdefinieert, is de perfecte toevoeging aan de toolkit van iedere serieuze tuinliefhebber. Waarom wachten? Ga vandaag nog voor de Milwaukee M12 FHS-0 en maak de klus klaren als een echte pro.

   Voltage

   12

   Kettingsnelheid

   5 m/s

   Zwaardlengte

   150 cm

   Automatische kettingsmering

   Ja

   Werkt op

   Accu

   Is het een set?

   Nee

   Koolborstelloos

   Ja

   Oliepeilindicator

   Ja

   EAN

   4058546326074

   Geen accu's bijgeleverd
   Geen lader bijgeleverd

  Reviews

  4.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster