usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 BHG-0 18V Li-Ion accu Heteluchtpistool body - 470°C

Milwaukee M18 BHG-0 18V Li-Ion accu Heteluchtpistool body - 470°C

Uitvoering

adviesprijs
188,00
125,39

Verwachte leverdatum

08-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Milwaukee 4933459771 Accu heteluchtpistool - Geavanceerde warmte, waar je ook bent
   Ben je op zoek naar een krachtig hulpmiddel voor je volgende project? Zoek niet verder dan de Milwaukee M18 BHG-0 18V Li-Ion accu Heteluchtpistool. Dit compacte, maar robuuste hulpmiddel staat klaar om de uitdagingen van elke klus aan te gaan. Met een indrukwekkende luchtverplaatsing van 10 Kubieke meter per uur en een maximale werktemperatuur die de 470°C bereikt, levert dit heteluchtpistool prestaties van topniveau. Dankzij de REDLINK™ overbelastingsbeveiliging en individuele accucelbewaking, kun je op dit apparaat rekenen voor zowel duurzaamheid als optimale werkduur. Binnen zes seconden is het op operationele temperatuur, zodat je zonder tijdverlies aan de slag kunt. De geïntegreerde LED-verlichting verlicht je werkruimte, terwijl de handige haak zorgt voor eenvoudige opslag en extra veiligheid. Ontdek hoe het Milwaukee M18 BHG-0 Heteluchtpistool met zijn flexibele accusysteem, dat werkt met alle MILWAUKEE® M18™ accu's, jouw projecten naar een hoger niveau tilt zonder in te leveren op mobiliteit.

   Veiligheid en efficiëntie voorop
   Met de Milwaukee M18 BHG-0 zet je een stap vooruit in veilige en efficiënte projectrealisatie. Dit accu heteluchtpistool is niet alleen ontworpen met het oog op maximale prestaties, maar ook op jouw veiligheid en die van je project. De REDLITHIUM™ accutechnologie verzekert een langere werkduur en een consistente output, terwijl de overbelastingsbeveiliging en accucelbewaking je de zekerheid bieden dat zowel het gereedschap als de accu beschermd zijn tegen schade door oververhitting of overbelasting. Door binnen zes seconden de operationele temperatuur van 470°C te bereiken, realiseer je een efficiënte warmteoverdracht zonder onnodig tijdverlies. De geïntegreerde LED-verlichting zorgt ervoor dat je altijd een duidelijk zicht hebt op je werkvlak, zelfs op de meest uitdagende locaties. Kies voor de Milwaukee M18 BHG-0 en werk met een gereedschap dat prestaties, veiligheid en gebruiksgemak perfect combineert.

   Waarom deze keuze slim én eenvoudig is
   Overweeg je de aanschaf van de Milwaukee M18 BHG-0 via onze webshop, dan maak je een keuze die zowel slim als eenvoudig is. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je zonder onderbrekingen door kunt met je projecten. Met ons ruime assortiment aan gereedschap en accessoires vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen, terwijl onze vriendelijke service ervoor zorgt dat elke aankoop een plezierige ervaring is. Het Milwaukee M18 BHG-0 heteluchtpistool combineert geavanceerde warmtetechnologie met het gebruiksgemak van een accu-aangedreven ontwerp, waardoor je een betrouwbare en flexibele oplossing krijgt voor al je verhitte taken. Maak de keuze die je efficiëntie, veiligheid en gemak brengt; kies voor het Milwaukee M18 BHG-0 heteluchtpistool.

   Digitaal display

   Nee

   Opwarmtijd

   6 s

   Maximale temperatuur

   470 °C

   Werkt op

   Accu

   Luchtverplaatsing

   10 m³/h

   Voltage

   18

   EAN

   4058546029432

   Artikelnummer

   179479


   Geen kitbox of tas meegeleverd

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.