usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger / stofzuiger body - 7,5 liter

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger / stofzuiger body - 7,5 liter
adviesprijs
228,00
155,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!!

      Milwaukee M18 VC2 Accu bouwstofzuiger: een revolutie in reiniging
      Ontmoet jouw nieuwe beste vriend op de bouwplaats: de Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger / stofzuiger body - met een royale tank van 7,5 liter. Dit krachtpatser behoort tot het innovatieve M18 accu platform van Milwaukee en wordt gevoed door de efficiënte Li-Ion batterijtechnologie. Met een indrukwekkende luchtverplaatsing van 78 kubieke meter per uur en een luchtvolume dat piekt op 1300 liter per minuut, is geen schoonmaakklus te groot. Of je nu droog zaagsel of natte blubber aanpakt, dit model levert zonder te haperen. De flexibiliteit van zowel nat als droog zuigen, gecombineerd met de vrijheid van een accu-aangedreven motor, maakt het de ideale partner voor elke klus.

      Veilig en duurzaam de klus klaren
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij Milwaukee, en de M18 VC2-0 is hier geen uitzondering op. Dit krachtige model is ontworpen om te weerstaan aan de zware omstandigheden op de bouwplaats en biedt betrouwbaarheid in elke situatie. De geavanceerde Li-Ion accutechnologie niet alleen zorgt voor langere werktijden zonder dat je continue moet opladen, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid door het verminderen van de noodzaak voor frequente vervangingen. Dus, of je nu geconfronteerd wordt met een uitdagende schoonmaaktaak of de noodzaak om snel water op te zuigen, met de Milwaukee M18 VC2 bouwstofzuiger ben je verzekerd van een veilige, efficiënte en langdurige prestatie.

      Waarom nu kiezen voor jouw M18 VC2 bij ons
      Kies je voor de Milwaukee M18 VC2-0 18V Li-Ion accu nat- en droogzuiger via onze webshop, dan kies je niet enkel voor een topgereedschap, maar ook voor de zekerheid van uitstekende service. Wij blinken uit door onze snelle levering en vriendelijke service, waarmee we ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met jouw nieuwe bouwstofzuiger. Gecombineerd met scherpe prijzen ben je verzekerd van de beste deal. Ons groot assortiment zorgt er daarnaast voor dat je altijd het gereedschap vindt dat je zoekt. Doe vandaag nog jouw voordeel met de Milwaukee M18 VC2 en geniet van een schone werkplek, waar dan ook.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type motor

      Accu

      Gewicht (Product)

      4.6 kg

      Type stofzuiger

      Nat- / Droogzuiger

      Tank inhoud

      7.5 l

      Luchtvolume

      1300 l/min

      Luchtverplaatsing

      78 m³/h

      Werkt op

      Accu

      Verpakt in

      Geen

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Voltage

      18

      EAN

      4058546219741

      1x Milwaukee M18 VC2 bouwstofzuiger

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster