usp1
usp2
usp3

Milwaukee PD2E 24 RS Klopboormachine in koffer - 1010W

Milwaukee PD2E 24 RS Klopboormachine in koffer - 1010W-image
adviesprijs
356,00
322,89

Verwachte leverdatum

13-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Milwaukee 4933380462 Klopboormachine
   Welkom in de wereld van efficiëntie en kracht met de Milwaukee PD2E 24 RS Klopboormachine in koffer - een ware krachtpatser met 1010 Watt aan opgenomen vermogen. Deze machine is niet alleen je trouwe kompaan voor elke klus, maar brengt een scala aan indrukwekkende eigenschappen met zich mee die elke klus tot een succes maken. Denk aan de robuuste motor die maar liefst 1020 Watt levert, ideaal voor de meest veeleisende toepassingen. De elektronica van deze klopboormachine biedt je variabele toerentalregeling, wat zorgt voor precieze controle over elke klus, en met de rechts-/linksregeling schakel je moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden. De anti-vibratiesysteem AVS en de ergonomische softgrip zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken zonder snel vermoeid te raken, terwijl het volledig geïsoleerde metalen tandwielhuis de duurzaamheid van de machine ten goede komt. Met directe bitopname en een verminderd gewicht, heb je perfect zicht op je werk en behoud je de volledige controle. De klopboormachine is jouw beste keuze voor alle materialen: van beton en hout tot staal.

   Crafted voor de lange termijn
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Milwaukee PD2E 24 RS Klopboormachine. Uitgerust met een veiligheidskoppeling ter bescherming van zowel mens als machine, biedt deze klopboormachine een ongeëvenaarde betrouwbaarheid voor elke klus. Stel, een boor blokkeert tijdens het werk, dan grijpt de veiligheidskoppeling direct in om schade of letsel te voorkomen. De 13 mm metalen snelspanboorhouder garandeert een solide grip op je boor, terwijl de indrukwekkende boorcapaciteit ervoor zorgt dat geen materiaal een obstakel vormt. Of je nu werkt met beton, hout, staal of steen, deze machine haalt zonder problemen boorcapaciteiten van 20 mm in beton, 16 mm in metaal, 24 mm in steen en maar liefst 40 mm in hout. De lange kabel van 4 meter biedt je daarbij de bewegingsvrijheid die je nodig hebt om efficiënt te werken aan projecten van enige omvang.

   Kies voor gemak en expertise
   Waarom zou je voor deze Milwaukee PD2E 24 RS Klopboormachine kiezen bij onze webshop? Simpel. We bieden niet alleen snelle levering zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst, maar ook een ongeëvenaard groot assortiment van kwaliteitsproducten die elke klus tot een succes maken. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste deal. Onze vriendelijke service maakt het plaatje compleet: wij staan klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw specifieke behoeften. Kies voor de betrouwbaarheid en efficiëntie van de Milwaukee PD2E 24 RS Klopboormachine en ervaar het gemak van bestellen bij een expert die begrijpt wat je nodig hebt.

   Verpakt in

   Koffer

   Geschikt voor materiaal

   Beton, Hout, Staal

   Boorcapaciteit steen

   24 mm

   Boorcapaciteit hout

   40 mm

   Aandraaimoment maximaal

   54 N

   Boorcapaciteit beton

   20 mm

   Capaciteit boorkop

   13 mm

   Boorcapaciteit metaal

   16 mm

   Toerental onbelast, bereik

   1450-3400

   Opgenomen vermogen

   1010 W

   EAN

   4002395227273

   Artikelnummer

   76783

   Gewicht (Product)

   3.1 kg

   1x Snelspanboorhouder
   1x Handgreep
   1x Diepte-aanslag
   1x Koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.