usp1
usp2
usp3

Milwaukee PH 28 X SDS-plus Combihamer incl. snelspanboorkop in koffer - 820W - 3,4J

Milwaukee PH 28 X SDS-plus Combihamer incl. snelspanboorkop in koffer - 820W - 3,4J-image
adviesprijs
404,00
359,99

Verwachte leverdatum

12-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Milwaukee PH 28 X Combihamer: Krachtpatser in jouw gereedschapskoffer
   Zoek jij een robuuste partner voor jouw zwaarste klussen? Ontmoet dan de Milwaukee PH 28 X SDS-plus Combihamer, een ware krachtpatser met een opgenomen vermogen van maar liefst 820 Watt. Deze bad boy is niet alleen krachtig, maar ook slim ontworpen met een SDS-Plus aansluiting, waardoor jouw kluswerk soepeler dan ooit verloopt. Het levert een indrukwekkende slagenergie van 3,4 Joule, zodat je door beton heen breekt alsof het boter is. Met de zachte aanloop en de softslagfunctie heb je altijd een nauwkeurige start, of je nu aan het boren of beitelen bent. Vibraties? Die worden tot een minimum beperkt dankzij de ergonomische softgrip. De Milwaukee PH 28 X komt bovendien met een handige FIXTEC-adapter en een 13 mm snelspanboorhouder, waardoor je snel en gemakkelijk van boor kunt wisselen. En omdat duurzaamheid voorop staat, is deze combihamer voorzien van een geïntegreerde metalen blokbouw voor de ultieme levensduur van de tandwielen.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Veiligheid voorop, zeker als je werkt met krachtig gereedschap als de Milwaukee PH 28 X combihamer. Deze machine is uitgerust met een veiligheidskoppeling, die jou, je werk en de machine beschermt mocht er een boor vastlopen. Het is alsof je een waakzame bodyguard bij je hebt, die je beschermt tegen de gevaren van de klus. Niet alleen is deze combihamer ontworpen voor veilig gebruik, maar hij blinkt ook uit in duurzaamheid. Door de borstelrotatiering behoudt hij hetzelfde vermogen, ongeacht of je rechts- of linksdraaiend werkt. Met een snoer van 4 meter lang heb je bovendien alle vrijheid om te bewegen en zijn maximale boorcapaciteiten in beton, metaal, en hout zijn indrukwekkend. Kortom, deze combihamer is een betrouwbare kracht voor de lange termijn, zodat jij veilig en efficiënt kunt werken aan elk project.

   Voordelen van bestellen bij ons: Snelle levering en vriendelijke service
   We begrijpen dat tijd essentieel is. Daarom zorgen we bij onze webshop voor een razendsnelle levering van jouw Milwaukee PH 28 X SDS-plus Combihamer. Binnen no-time kun je aan de slag met dit krachtige gereedschap. Naast snelheid, staan we ook bekend om onze vriendelijke service. Bij ons ben je geen nummer maar een gewaardeerde klant. Ons team staat altijd voor je klaar met advies en antwoorden op jouw vragen, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw gereedschapscollectie. Met ons grote assortiment en scherpe prijzen vind je altijd wat je nodig hebt. Kies voor de zekerheid van kwaliteit en service, bestel jouw Milwaukee PH 28 X combihamer bij ons en ervaar het gemak en de voordelen van onze webshop.

   Verpakt in

   Koffer

   Slagkracht

   3 J

   Opgenomen vermogen

   820 W

   Toerental onbelast

   900 rpm

   Boorcapaciteit hout

   30 mm

   Aantal slagen

   4000 rpm

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Boorcapaciteit beton

   28 mm

   Boorcapaciteit metaal

   13 mm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4002395234943

   Artikelnummer

   76559

   Gewicht (Product)

   2.9 kg

   1x Milwaukee PH 28 X SDS-plus Combihamer
   1x Milwaukee Zijhandgreep
   1x Milwaukee Diepte-aanslag
   1x Milwaukee Snelwissel boorkop
   1x Milwaukee Koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.