usp1
usp2
usp3

Milwaukee 4932459093 Redstick Slim 100 Waterpas - 100cm

Milwaukee 4932459093 Redstick Slim 100 Waterpas - 100cm-image
adviesprijs
29,00
26,69

Verwachte leverdatum

13-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de precisie van Milwaukee 4932459093 Waterpas
   Dompel jezelf onder in de wereld van uiterste nauwkeurigheid met de Milwaukee REDSTICK Slim 100 Waterpas - 100cm. Een essentieel instrument dat elke klus, van klein tot groot, naar een hoger niveau tilt. Met twee robuuste acryl fioelen die trotseerbaar zijn tegen schokken en de tand des tijds, wordt precisiemeting een fluitje van een cent. Maar wacht, er is meer: het nauwkeurig gekartelde oppervlak van deze waterpas zorgt ervoor dat je in alle werkposities de precisie behoudt waar je naar streeft. Om het plaatje compleet te maken, zijn de schokabsorberende, uitneembare rubberen eindkappen en de anti-slip grip jouw verzekering voor duurzaamheid en stabiliteit, ongeacht de uitdagingen van je project. En als kers op de taart? Het duurzame hang-gat maakt het opbergen na een lange werkdag eenvoudig en praktisch. De kroon op het werk is de levenslange nauwkeurigheidsgarantie en het VPA-certificaat, bevestigend dat dit instrument tot 0.029º (0.0005 "/in, 0.5 mm/m) nauwkeurig is. Kortom, de Milwaukee REDSTICK Slim 100 Waterpas is jouw trouwe compagnon voor ongeëvenaarde precisie in elk project.

   Betrouwbaar en duurzaam: de kenmerken van Milwaukee's vakmanschap
   Meestrijden in de voorhoede van iedere bouw- of knutselproject vergt niet alleen vaardigheid, maar ook gereedschap waarop je kunt bouwen. De Milwaukee REDSTICK Slim 100 Waterpas staat aan jouw zijde, gewapend met functionaliteiten die zijn beloftes waarmaakt. Of je nu een professional in de bouw bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, dit instrument, met een indrukwekkende lengte van 100 cm, laat je nooit in de steek. Het verzet zich tegen de dagelijkse beproevingen dankzij zijn schok- en UV-bestendigheid, zodat jij je zonder zorgen op je werk kunt storten. Voeg daarbij de compatibiliteit met andere Milwaukee gereedschappen en je hebt een onmisbare partner die niet alleen duurzaamheid, maar ook veelzijdigheid biedt op elke werkplek. De Milwaukee REDSTICK Slim 100 Waterpas, geleverd met alles wat nodig is om direct te beginnen, symboliseert een compromisloze betrouwbaarheid en veiligheid in elk aspect van jouw werkzaamheden.

   Waarom wachten? Verbeter nu je gereedschapskist!
   De keuze voor de Milwaukee REDSTICK Slim 100 Waterpas is eenvoudig te maken. Niet alleen biedt het je de kwaliteit en precisie van Milwaukee, een merk dat geen introductie meer nodig heeft, maar ook profiteer je van de uitmuntende service van onze webshop. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen de scherpste prijzen. En daarbovenop: onze snelle levering garandeert dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Laat de kans niet liggen om je projecten naar een hoger niveau te tillen met dit onmisbare instrument. De Milwaukee REDSTICK Slim 100 Waterpas is jouw antwoord op een professionele en efficiënte werkwijze, ondersteund door de garantie en service die alleen wij kunnen bieden. Maak nu de slimme keuze en voeg dit topstuk toe aan je gereedschapskist.

   Meetlengte

   100 cm

   Magnetisch

   Nee

   Digitaal display

   Nee

   Lengte waterpas

   100 mm

   EAN

   4002395282463

   Artikelnummer

   230537

   1x Milwaukee REDSTICK Slim 100 Waterpas

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.