usp1
usp2
usp3

Multizaag MB119 Multitool zaagblad - Universeel - Bimetaal verlengd - 78 mm

Multizaag MB119 Multitool zaagblad - Universeel - Bimetaal verlengd - 78 mm
11,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Multizaag Multitool Zaagblad - Voor Als Precisie Telt

      Maak kennis met de Multizaag MB119, een multitool zaagblad dat je simpele en lastige zaagklussen tot een goed einde brengt. Of je nu een professionele klusser bent of een doe-het-zelver, dit zaagblad met universele aansluiting past op multitools van DeWalt en vele andere merken, waarmee het onmisbaar wordt in je gereedschapskist. Met een indrukwekkende lengte van 78 millimeter voor de invaldiepte haal je gemakkelijk diepe en nauwkeurige zaagsneden, ideaal voor het doorsnijden van dikkere materialen. Zijn breedte van 42 millimeter stelt je in staat om met de nodige precisie te werken, of het nu gaat om grove of fijnere zaagwerkzaamheden. Het Bi-metaal zaagblad laat je moeiteloos hout tot 70 mm, kunststof, plaatmateriaal en zelfs metaal tot 2 mm zagen.

      Veelzijdigheid in Elk Snede

      Gebruiksgemak en veiligheid gaan hand in hand met de Multizaag MB119. Het veelzijdige karakter van dit zaagblad maakt het snel wisselen tussen verschillende materialen mogelijk zonder dat je hoeft te stoppen om van gereedschap te wisselen. Dit bespaart tijd en verhoogt je efficiëntie op de werkvloer of tijdens je project thuis. Geschikt voor machines van toonaangevende merken als Makita, Metabo en velen anderen, benadert het echt de universele inzetbaarheid. Daarnaast is dit zaagblad ontworpen met jouw veiligheid in gedachte; de kwaliteit verzekert minimale trillingen en biedt daarmee een stabiele ervaring, essentieel bij nauwkeurig werk. Of je nu een hobbyist bent of een expert in de bouw, dit zaagblad versterkt elk project met precisie en veelzijdigheid.

      Waarom Kiezen voor Multizaag MB119 bij Gereedschapcentrum?

      De Multizaag MB119 benadrukt de essentie van vakmanschap met zijn precisie, veiligheid en veelzijdigheid. Als officiële dealer van toonaangevende merken zorgt Gereedschapcentrum ervoor dat je toegang hebt tot een groot assortiment aan topkwaliteit gereedschap. Met scherpe online prijzen, snelle levering en gratis professioneel advies staan we klaar om jouw kluservaring naar een hoger niveau te tillen. Versterk je gereedschapscollectie met de Multizaag MB119 en ervaar ultiem gemak bij elke zaagtaak. Bij Gereedschapcentrum vind je niet alleen het gereedschap dat je project vereist, maar ook een partner die met je meedenkt voor het beste resultaat.

      Aansluiting

      DeWalt, Universeel

      Breedte zaagblad

      42 mm

      Lengte zaagbladen

      78

      Invaldiepte

      78 mm

      EAN

      7436953492426

      Breed inzetbaar door Bi-metaal-vertanding, zaagt hout tot 70 mm., kunststof, plaatmateriaal, metaal tot 2 mm, koper-resp. aluminiumbuizen en profielen.

      Geschikt voor alle machines van de volgende merken:
      Makita
      Metabo
      DeWALT
      Einhell
      GMC
      AEG
      Black+Decker
      Hikoki
      Stanley
      Triton

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.