usp1
usp2
usp3

Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok - 3m

Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok - 3m
253,79

Verwachte leverdatum

06-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Nedo 380 211 Meetstok - Je nieuwe beste vriend bij metingen
   Stel je voor: een wereld waarin meten niet alleen moeiteloos gaat, maar ook nog eens snel en nauwkeurig. Dat is precies de wereld die de Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok - 3m jou biedt. Dit lichtgewicht wonder is allesbehalve gewoon. Voor professionals in de interieurbouw is dit dé tool die tijdrovende meetklussen in een handomdraai omtovert tot een fluitje van een cent. Dankzij zijn compacte formaat en het verraderlijk geringe gewicht, is de mEssfix Compact een droom voor elke klusser die zowel precisie als mobiliteit hoog in het vaandel heeft. De ronde, telescopische buizen maken hem zeer handzaam, terwijl de analoge display op het voeteneinde zorgt dat je geen meetfouten meer maakt omdat je de cijfers niet goed ziet. En met de innovatieve combi-libel geïntegreerd in het displayhuis, wordt meten in elke positie - horizontaal of verticaal - kinderspel. Precisie is gegarandeerd met de naleving van tolerantieklasse II, waardoor je op elke millimeter kunt vertrouwen.

   Veilig meten, jaar na jaar
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Nedo mEssfix Compact. Deze meetstok is niet alleen gebouwd om jouw meetwerkzaamheden gemakkelijker te maken, maar ook om stand te houden in de ruige wereld van bouw en interieurbouw. De robuuste constructie, samen met de ronde telescopische buizen, zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit tijdens het meten, wat bijdraagt aan zowel de veiligheid als de betrouwbaarheid van jouw metingen. De geïntegreerde combi-libel zorgt ervoor dat je altijd waterpas meet, of je nu een raamkozijn of een deurpost aan het opmeten bent. De precisie van de Nedo mEssfix Compact voldoet aan de hoogste normen en garandeert dat je metingen altijd spot-on zijn, wat jouw gemoedsrust en de veiligheid op de werkplek ten goede komt. Met deze meetstok neem je geen risico's en kies je voor de betrouwbaarheid op lange termijn.

   Waarom je niet zonder de Nedo mEssfix Compact wilt
   Je vraagt je wellicht af: waarom zou ik mijn Nedo mEssfix Compact Telescopische meetstok juist hier bestellen? Het antwoord is simpel. Ons assortiment is niet alleen groot; het is als een zorgvuldig samengestelde schatkist vol met alles wat de moderne professional of doe-het-zelver nodig heeft. En de Nedo mEssfix Compact maakt daar glansrijk deel van uit. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal scoort, zonder in te leveren op kwaliteit. En alsof dat nog niet genoeg is, staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te begeleiden bij je aankoop. Maar het allerbeste? Je hebt je nieuwe meetstok razendsnel in huis, dankzij onze ongeëvenaarde snelle levering. Met de Nedo mEssfix Compact aan je zijde en onze webshop achter je, ben je gegarandeerd van succes bij elke meetuitdaging die op je pad komt.

   Inch of metrisch

   Metrisch

   Meetlengte

   3 m

   EAN

   4016054116600

   1x Beschermhoes

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.