usp1
usp2
usp3

Oxxa 51-000 X-Grip Werkhandschoenen - 9/L

Oxxa 51-000 X-Grip Werkhandschoenen - 9/L
3,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van Oxxa X-Grip Werkhandschoenen

      Als je op zoek bent naar een paar betrouwbare werkhandschoenen die je zowel comfort als bescherming bieden, dan zijn de Oxxa X-Grip Werkhandschoenen in maat 9/L een uitstekende keuze. Deze allround werkhandschoenen, uit de familie van werkhandschoenen, bieden je de veelzijdigheid die je nodig hebt voor uiteenlopende klussen.

      De handschoenen zijn vervaardigd uit duurzaam polyester, wat zorgt voor een goede pasvorm en een lange levensduur. Het groene design is niet alleen opvallend, maar ook praktisch, omdat vuil minder snel zichtbaar is. De fabrikant Oxxa staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige werkhandschoenen, en dit model met de alternatieve modelcode 51-000 is daar geen uitzondering op.

      Dankzij de maat 9/L zitten deze handschoenen als gegoten voor iedereen met een overeenkomstige handmaat. Ze zijn ontworpen om je handen te beschermen tijdens allerlei werkzaamheden, zonder dat je inlevert op beweeglijkheid of comfort. Of je nu in de bouw werkt, bezig bent in de tuin of precisiewerk uitvoert, de Oxxa X-Grip werkhandschoenen zijn je betrouwbare partner voor elke taak.

      Materiaal

      Polyester

      Type handschoen

      Allround

      Kleurnaam

      Groen

      Maat

      9/L

      EAN

      8718249027604

      Artikelnummer

      216012

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.