usp1
usp2
usp3

Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen - 10/XL - Extra grip

Oxxa 51-025 X-Grip-Lite Werkhandschoenen - 10/XL - Extra grip
4,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa X-Grip-Lite: Stevige Werkhandschoenen voor de Professional

      Wanneer je aan de slag gaat in sectoren zoals de automotive, bouw, industrie, transport en logistiek of de verpakkingsindustrie, weet je hoe belangrijk het is om betrouwbare werkhandschoenen te hebben. De Oxxa 51-025 X-Grip-Lite werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om jou die betrouwbaarheid te bieden. Met een hoofdkleur van geel en stijlvolle zwartgele accenten, zijn deze handschoenen niet alleen functioneel maar ook opvallend.

      Deze allround handschoenen, gemaakt door Oxxa, zijn vervaardigd uit duurzaam nylon en bieden een uitstekende grip, wat essentieel is voor precisiewerk zoals een bandenwissel in de automotive sector of het hanteren van bagage. De maat 10/XL zorgt ervoor dat ze comfortabel zitten voor professionals met grotere handen.

      De Oxxa 51-025 X-Grip-Lite werkhandschoenen zijn jouw ideale partner voor een verscheidenheid aan werkzaamheden. Ze bieden niet alleen extra grip en bescherming, maar zorgen er ook voor dat je handen schoon en veilig blijven tijdens je werk. Met deze handschoenen kun je met vertrouwen elke klus aanpakken, wetende dat je handen goed beschermd zijn.

      Maat

      10/XL

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Kleurnaam

      Geel-Zwart

      EAN

      8718249027758

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.