usp1
usp2
usp3

Oxxa 51-292 X-Pro-Flex AIR Werkhandschoenen - 7/S - Extra ventilerend

Oxxa 51-292 X-Pro-Flex AIR Werkhandschoenen - 7/S - Extra ventilerend
6,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Oxxa X-Pro-Flex AIR: Ademende Werkhandschoenen voor Allround Gebruik

      Als je op zoek bent naar werkhandschoenen die zowel comfortabel als functioneel zijn, dan zijn de Oxxa 51-292 X-Pro-Flex AIR werkhandschoenen iets voor jou. Deze allround handschoenen, uitgevoerd in een stijlvol zwart met grijze accenten, zijn ontworpen om jouw handen te beschermen tijdens diverse werkzaamheden.

      Gemaakt van duurzaam nylon, bieden deze handschoenen een uitstekende pasvorm en gevoel, waardoor je nauwkeurig kunt werken zonder in te leveren op bescherming. De maat 7/S zorgt ervoor dat de handschoenen goed aansluiten op kleinere handen, wat bijdraagt aan het draagcomfort en de behendigheid.

      Een van de unieke eigenschappen van de Oxxa X-Pro-Flex AIR is de extra ventilerende werking. Dit betekent dat je handen koel en droog blijven, zelfs tijdens intensieve klussen of in warme werkomgevingen. De zwarte kleur is niet alleen praktisch, maar geeft de handschoenen ook een professionele uitstraling.

      Deze handschoenen zijn ideaal voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare allrounder. Of je nu in de bouw werkt, met machines omgaat of gewoon een paar stevige handschoenen nodig hebt voor het klussen; de Oxxa 51-292 X-Pro-Flex AIR werkhandschoenen zijn klaar voor de taak.

      Kleurnaam

      Zwart Grijs

      Type handschoen

      Allround

      Materiaal

      Nylon

      Maat

      7/S

      EAN

      8718249040962

      Artikelnummer

      216567

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.