usp1
usp2
usp3

Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen - 11/XXL - werkomgeving tot -30° C

Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen - 11/XXL - werkomgeving tot -30° C
9,39

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen - Bescherming tot -30°C in Maat XXL

   Als je op zoek bent naar werkhandschoenen die je handen warm houden tijdens het werken in extreem koude omstandigheden, dan zijn de Oxxa X-Frost Thermo Werkhandschoenen een uitstekende keuze. Deze handschoenen behoren tot de thermische categorie en zijn speciaal ontworpen om je handen te beschermen tegen temperaturen tot wel -30°C.

   Deze werkhandschoenen van Oxxa zijn uitgevoerd in een stijlvolle zwart-grijze kleur en vallen in de maat 11/XXL, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met grotere handen. De handschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook comfortabel en duurzaam. Ze zijn vervaardigd door Oxxa, een fabrikant die bekendstaat om hun kwalitatief hoogwaardige werkhandschoenen.

   De Oxxa 51-860 X-Frost Thermo Werkhandschoenen zijn een essentieel onderdeel van je werkgarderobe als je vaak in koude omgevingen werkt. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de kou, maar ook een goede grip en flexibiliteit, waardoor je je werkzaamheden efficiënt en comfortabel kunt uitvoeren. Met deze handschoenen kun je met vertrouwen de kou trotseren, wetende dat je handen goed beschermd zijn.

   Type handschoen

   Thermisch

   Kleurnaam

   Zwart Grijs

   Maat

   11/XXL

   EAN

   8718249035692

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.