usp1
usp2
usp3

Rems Accu-Nano Basic-Pack 10,8V Li-Ion accu pijpsnijder set (1x 1.3Ah accu) in tas - 10-40mm

Rems Accu-Nano Basic-Pack 10,8V Li-Ion accu pijpsnijder set (1x 1.3Ah accu) in tas - 10-40mm-image
adviesprijs
724,00
677,49

Verwachte leverdatum

13-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! geleverd zonder snijwiel!
   Ontdek de kracht van de Rems Accu-Nano Basic-Pack Accu Pijpsnijder
   Als je op zoek bent naar een krachtige en handzame oplossing voor het precies en haaks afkorten van buizen, dan is de Rems Accu-Nano Basic-Pack 10,8V Li-Ion accu pijpsnijder set jouw ideale gereedschap. Met een minimaal vermogen van 1.3 Ah en een steekaccu aansluiting is deze pijpsnijder ontworpen voor zowel de bouwplaats als de werkplaats. De Li-Ion batterijtechnologie, gecombineerd met een voltage van 10,8 Volt, levert de kracht die je nodig hebt voor allerlei buizen, variërend van koper, staal tot meerlagenbuizen met een diameter van 10 tot 40 mm. De Rems Accu-Nano is bijzonder vanwege zijn lichte gewicht van slechts 2,1 kg en de mobiele capaciteit waardoor je overal en altijd snel, haaks en zonder buitenbraam kunt afkorten. Met zijn robuuste, torsievrije aluminiumconstructie en een speciaal gevormd snijwiel, biedt het een haakse snede en een snel afkortproces, ondersteund door een ergonomisch gevormde aandrukhendel. Dit hightech gereedschap is uitgerust met een elektronische controle voor de laadtoestand en beveiliging tegen diepontlading, plus een snellaadapparaat voor korte laadtijden zonder memory-effect, wat maximale accucapaciteit garandeert.

   Veilig en langetermijn plezier van je gereedschap
   De investering in de Rems Accu-Nano Basic-Pack pijpsnijder set staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit begint bij de krachtige 10,8V Li-Ion accu, voorzien van een intelligente temperatuurbewaking om oververhitting en overlaad te voorkomen. Samen met een stabiele en onderhoudsvrije aandrijving, beschermt deze functie je gereedschap en verlengt de levensduur aanzienlijk. Ook het snijwiel is veilig, beschermd tegen aanraking met de drie speciaal geplaatste tegendrukrollen, wat frictie vermindert en zorgt voor een soepele draaimeename van de buis. Deze pijpsnijder vereist geen instelwerkzaamheden voor zijn werkbereik van Ø 10–40 mm, waardoor je altijd verzekerd bent van de juiste afstelling. Dit, samen met de veiligheidstipschakelaar en de oververhittings- en overlaadbescherming, maakt de Rems Accu-Nano Basic-Pack niet alleen een kwalitatieve maar ook een veilige keuze voor jouw projecten.

   Haal meer uit je aankoop
   Door de Rems Accu-Nano Basic-Pack pijpsnijder set bij onze webshop te bestellen, profiteer je direct van twee belangrijke voordelen: snelle levering en een groot assortiment. Je hoeft niet langer te wachten om aan de slag te gaan met je projecten, want met onze snelle levering heb je jouw nieuwe pijpsnijder zo snel mogelijk in handen. Bovendien, met een groot assortiment aan gereedschappen en accessoires, kun je erop vertrouwen dat je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle klus direct beschikbaar hebt. Combineer dit met onze scherpe prijzen en je weet dat je de best mogelijke deal krijgt. Ook onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of behoeften die je hebt, waardoor jouw shopervaring bij ons zorgeloos en plezierig wordt. Zo zorgen wij ervoor dat je zonder hindernissen voort kunt met waarmee je het beste bent: jouw vakmanschap tentoonspreiden.

   Accu aansluiting

   Steekaccu

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Toerental onbelast

   130 rpm

   Capaciteit maximaal

   40 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Voltage

   10.8

   Werkt op

   Accu

   Variabel toerental

   Nee

   Capaciteit minimaal

   10 mm

   Geschikt voor materiaal

   Koper, Staal

   Maximale snijdikte

   40 mm

   EAN

   4039976101479

   Artikelnummer

   84343

   1x Steeksleutel SW8
   1x Tas
   1x Accu 10,8V 1.3Ah
   1x Snellader

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.