usp1
usp2
usp3

Rhodius 303189 Alphaline I LD50 Diamantdoorslijpschijf - 230 x 22,23 x 7mm - Beton/Universeel

Rhodius 303189 Alphaline I LD50 Diamantdoorslijpschijf - 230 x 22,23 x 7mm - Beton/Universeel
29,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rhodius Alphaline LD50 Diamantschijf: Zuivere Sneden, Elke keer weer

      Op zoek naar iets dat door beton snijdt alsof het boter is? Maak kennis met de Rhodius 303189 Alphaline I LD50 Diamantdoorslijpschijf. Deze schijf is jouw nieuwe beste maatje voor een scala aan klussen. Perfect voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en efficiëntie; deze diamantschijf kan zowel de doorgewinterde bouwvakker als de ambitieuze doe-het-zelver bekoren. Met een diameter van 230 mm en een asgat van 22,23 mm, levert deze schijf niet alleen diepe en nauwkeurige sneden maar zorgt de 7mm hoge segmenten ook voor een lange levensduur. Door deze eigenschappen is de Rhodius diamantschijf haast onverslijtbaar en staat garant voor topperformances bij elke snede.

      Voor elke klus het juiste gereedschap

      Deze diamantschijf is specifiek ontworpen voor Rhodius machines, wat zorgt voor naadloze compatibiliteit en optimale prestaties. Geschikt voor het snijden door beton en universele materialen, biedt de Rhodius diamantschijf jou de precisie die je nodig hebt voor jouw project. Of je nu die ene perfecte snede in beton moet maken of verschillende materialen door moet gaan, deze schijf laat je niet in de steek. En het mooiste? Je werkt er veilig mee, wat essentieel is voor ieder project.

      Klaar voor een upgrade van je gereedschapskist?

      In een notendop: de Rhodius 303189 Alphaline I LD50 Diamantdoorslijpschijf is niet zomaar een schijf; het is een investering in nauwkeurigheid, duurzaamheid en veiligheid. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat kwaliteit voorop staat, daarom vind je bij ons alleen topmerken zoals Rhodius. Met snelle levering, groot assortiment en gratis professioneel advies staan we altijd klaar om je project naar een hoger niveau te tillen. Waarom wachten? Geef je gereedschapskist vandaag nog die boost die het verdient.

      Geschikt voor type machine

      Rhodius

      Asgat meting

      22.23 mm

      Geschikt voor materiaal

      Beton, Universeel

      Schijfdikte

      2 mm

      Schijven diameter

      230

      Breedte zaagblad

      230 mm

      Segment hoogte

      7 mm

      Aantal stuks

      1

      Hoogte (Product)

      7 mm

      EAN

      4011890059142

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.