usp1
usp2
usp3

Rhodius 303391 TOPline lll DG210 Allcut Diamantdoorslijpschijf - 230 x 22,23 x 3mm - Universeel

Rhodius 303391 TOPline lll DG210 Allcut Diamantdoorslijpschijf - 230 x 22,23 x 3mm - Universeel
84,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rhodius DG210 Allcut diamantschijf - de veelzijdige keuze voor elke klus

      Stel je een gereedschap voor dat met gemak door de hardste materialen snijdt, zoals je door boter zou gaan. Dat is de Rhodius 303391 TOPline lll DG210 Allcut Diamantdoorslijpschijf. Met een diameter van 230mm en een asgat van 22,23mm biedt deze schijf ongeëvenaarde prestaties op zowel steen als staal. Wat deze diamantschijf uitzonderlijk maakt, is zijn extreem lange levensduur en het consistente doorslijpvermogen, ongeacht het materiaal. Of je nu nat of droog wilt slijpen, de DG210 ALLCUT staat garant voor koel, snel en betrouwbaar werken. Rhodius, een merk bekend om hun focus op kwaliteit en duurzaamheid, heeft wederom een schijf ontwikkeld die aan alle verwachtingen voldoet en deze zelfs overstijgt.

      Eenvoudig in gebruik, geweldig resultaat

      Of je nu een professionele vakman bent of een doe-het-zelver, deze diamantschijf is jouw partner voor elke klus. De universele toepasbaarheid betekent dat je maar één schijf nodig hebt voor een breed scala aan materialen, waardoor klussen sneller en efficiënter worden. Het gebruik van de Rhodius DG210 Allcut is niet alleen een slimme keuze vanwege de veelzijdigheid, maar ook omdat het de veiligheid tijdens het werk verbetert door de stabiele en betrouwbare prestaties. Of je nu werkt aan een renovatieproject, nieuwe constructies of reparaties, dit gereedschap wordt onmisbaar in je toolkit.

      Waarom Gereedschapcentrum?

      Wil je klussen makkelijker en efficiënter maken met gereedschap van de bovenste plank? De Rhodius DG210 Allcut Diamantdoorslijpschijf biedt alles wat je nodig hebt voor nauwkeurige, koele en snelle snijprestaties op een breed scala aan materialen. Bij Gereedschapcentrum vind je niet alleen dit topgereedschap, maar ook de expertise en het advies om je bij elke stap van je project te ondersteunen. Als officiële dealer bieden we een groot assortiment van topmerken tegen scherpe prijzen, met de snelle levering en het gratis professionele advies dat je van ons verwacht. Overtuigd? Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Rhodius DG210 Allcut nu bij Gereedschapcentrum, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Schijfdikte

      2 mm

      Schijven diameter

      230

      Breedte zaagblad

      230 mm

      Geschikt voor materiaal

      Universeel

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4011890071434

      Artikelnummer

      184563

      Hoogte (Product)

      3 mm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.