usp1
usp2
usp3

Rhodius 303404 Alphaline I DG55 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 7mm - Natuursteen

Rhodius 303404 Alphaline I DG55 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 7mm - Natuursteen
14,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rhodius 303404 Alphaline I DG55 Diamantdoorslijpschijf

      Op zoek naar een ware maat in precisiewerk voor natuursteen? Maak kennis met de Rhodius DG55, een diamantdoorslijpschijf die jou niet in de steek laat. Met een diameter van 125 millimeter en een schijfdikte van slechts 1 millimeter, biedt deze schijf het summum aan nauwkeurigheid voor nette en zuivere sneden. Het asgat van 22,23 millimeter zorgt ervoor dat deze schijf perfect aansluit bij jouw Rhodius-machines. De combinatie van een segmenthoogte van 7 millimeter belooft een lange levensduur terwijl de kwaliteit van elke snede gewaarborgd blijft. Klaar om meteen aan de slag te gaan op jouw projecten? Deze schijf komt per stuk, dus één aankoop en je bent helemaal voorzien. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, de Rhodius DG55 is ontwikkeld om jouw werken met natuursteen gemakkelijker en mooier te maken.

      Je klus geklaard met precisie

      De Rhodius DG55 is niet zomaar een diamantschijf; het is de trouwe partner voor iedereen die met natuursteen werkt. Zijn ontwerp is zo uitgedacht dat het past op Rhodius-machines, een garantie voor compatibiliteit en veiligheid. De levensduur die deze schijf belooft, samen met de hoge snijkwaliteit, maakt elke aankoop een slimme investering voor je gereedschapskist. Rhodius staat bekend om producten die niet alleen efficiënt maar ook veilig zijn in gebruik. Of je nu een amateur bent of een professional in het veld, deze schijf is ontworpen om je projecten naar een hoger niveau te tillen met een strak resultaat bij elke snede.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Je hebt nu de perfecte metgezel voor je natuursteen projecten ontmoet: de Rhodius DG55. Met topkwaliteit dat bij elk gebruik gegarandeerd is, past deze diamantschijf naadloos in de reeks topmerken die je bij Gereedschapcentrum vindt. Ons assortiment is niet alleen breed en van hoge kwaliteit, maar komt ook nog eens met concurrerende prijzen en snelle levering. Bij Gereedschapcentrum krijg je gratis deskundig advies voor elke klus, of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver. Kies voor de zekerheid van kwaliteit en service, kies voor Rhodius bij Gereedschapcentrum. Waar wacht je nog op? Tijd om te snijden met precisie.

      Geschikt voor type machine

      Rhodius

      Asgat meting

      22.23 mm

      Geschikt voor materiaal

      Natuursteen

      Schijfdikte

      1 mm

      Segment hoogte

      7 mm

      Aantal stuks

      1

      Hoogte (Product)

      7 mm

      Breedte zaagblad

      125 mm

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4011890071823

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.