usp1
usp2
usp3

Rhodius 303870 TOPline lll DG15 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 10mm - Tegels/Keramiek

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Rhodius 303870 TOPline lll DG15 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 10mm - Tegels/Keramiek
39,89
36,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rhodius 303870 TOPline lll DG15 Diamantdoorslijpschijf – Snijd met precisie door tegels en keramiek

      Op zoek naar een diamantschijf die perfect door keramiek en tegels snijdt? De Rhodius 303870 TOPline lll DG15 Diamantdoorslijpschijf is jouw ideale maatje voor zowel professionele projecten als doe-het-zelf klussen. Deze schijf heeft een asgat van 22,23 millimeter en een diameter van 125 millimeter, waardoor hij perfect aansluit bij je Rhodius machine. De schijfdikte van slechts 1 millimeter gecombineerd met een segmenthoogte van 10 millimeter staat garant voor nauwkeurige en nette sneden keer op keer. Rhodius staat bekend om de aandacht voor detail en precisie, waardoor deze schijf langdurige scherpte en duurzaamheid biedt. Zet in op deze diamantschijf en ervaar de harmonieuze balans tussen kracht en finesse bij je volgende tegelproject.

      Hoe maak je werk van tegelwerk?

      Iedereen die aan de slag gaat met keramiek en tegels, van hobbyisten tot de doorgewinterde pro, kan vertrouwen op de Rhodius 303870. Deze diamantschijf verzekert je niet alleen van precieze snijresultaten, maar past ook perfect op diverse Rhodius machines. Er is geen speciale voorkennis nodig om te werken met deze schijf, dankzij de eenvoudige compatibiliteit en de veiligheidsvoorwaarden die Rhodius naleeft. Een schijf die zo ontworpen is, maakt elk tegelwerk toegankelijker en zorgt dat je met vertrouwen de klus kan klaren.

      Klaar voor de klus met Gereedschapcentrum

      Met de Rhodius diamantschijf haal je precisie en kracht in huis om door tegels en keramiek te snijden als nooit tevoren. Deze schijf is de perfecte balans tussen vakmanschap en gebruiksgemak - ideaal voor zowel de professional als de enthousiaste doe-het-zelver. Bij Gereedschapcentrum zijn we trots om jou dit soort kwalitatief hoogstaande producten te bieden tegen scherpe prijzen, met de service en het professionele advies dat je verdient. Of je nu in de showroom bent of winkelt vanuit het comfort van je eigen huis, wij zijn er voor je - klaar om te helpen bij elk project. Want bij Gereedschapcentrum gaan we een stap verder om ervoor te zorgen dat jij ongestoord kunt maken.

      Geschikt voor type machine

      Rhodius

      Asgat meting

      22.23 mm

      Schijfdikte

      1 mm

      Geschikt voor materiaal

      Keramiek, Tegels

      Segment hoogte

      10 mm

      Hoogte (Product)

      10 mm

      Aantal stuks

      1

      Breedte zaagblad

      125 mm

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4011890095638

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster