usp1
usp2
usp3

Rupes RU-LHR15ES/STD Excentrische polijstmachine - 500W - 125x19mm

Rupes RU-LHR15ES/STD Excentrische polijstmachine - 500W - 125x19mm-image
adviesprijs
355,00
347,19

Verwachte leverdatum

30-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rupes RU-LHR15ES/STD Polijstmachine voor de Fijnproever
   Duik in de wereld van professioneel auto-onderhoud met de Rupes RU-LHR15ES/STD Excentrische Polijstmachine, die je met zijn 500W aan kracht en unieke 125mm schijfdoorsnede niet zal teleurstellen. Niet elke polijstmachine kan bogen op de bijzondere eigenschappen die de LHR 15ES te bieden heeft. De machine is speciaal ontworpen om op een efficiënte manier gebogen en moeilijk bereikbare oppervlakken te benaderen dankzij de Ø15 mm baan. Deze subtiel kortere baan, vergeleken met zijn grote broer de LHR 21ES, wordt perfect gecomplementeerd door een hoger toerentalniveau. Dit leidt tot een snijkracht die niets onderdoet voor die van de grotere variant. De perfecte symfonie tussen de BigFoot-polijstschuimkussentjes en de ergonomisch uitgebalanceerde behuizing, verminderen trillingen tot een absoluut minimum, waardoor je een trillingsvrije en comfortabele ervaring krijgt tijdens het polijsten. De willekeurige orbitale beweging verzekert een superieur compromis tussen effectiviteit en oppervlakte afwerking, waardoor je perfect gepolijste oppervlakken krijgt zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

   Veiligheid en Duurzaamheid: Het Hart van de Machine
   Bij het ontwerpen van de Rupes RU-LHR15ES/STD Polijstmachine is er speciaal aandacht besteed aan jouw veiligheid en het duurzame gebruik van het product. De antispinning shroud beschermt je niet alleen tegen bewegende delen, maar voorkomt ook onnodige druk op de polijstpad om slijtage tegen te gaan. De elektronische snelheidsmodule, geplaatst op een ergonomisch strategische positie op de handgreep, maakt het mogelijk om de snelheid moeiteloos aan te passen zelfs tijdens het polijsten. Dit elimineert onnodig stoppen en maakt je werkstroom efficiënter. Door de aan-uitschakelvergrendeling kun je comfortabel van grip veranderen zonder het proces te hoeven onderbreken. Dit, in combinatie met de vakkundig ontworpen behuizing, zorgt ervoor dat je lange werkuren kunt doorbrengen met je Rupes polijstmachine zonder vermoeid te raken, waarmee de betrouwbaarheid en duurzaamheid van dit gereedschap wordt bewezen.

   Een Glansrijk Besluit: Voordelen bij Ons
   Kiezen voor de Rupes RU-LHR15ES/STD Polijstmachine bij onze webshop betekent dat je kiest voor meer dan alleen een topgereedschap; je kiest voor een zorgeloze winkelervaring van begin tot eind. Met onze razendsnelle levering heb je je nieuwe polijstmachine sneller in huis dan je "glanzende finish" kan zeggen. En dankzij ons brede assortiment vind je altijd wat je nodig hebt, en meer, tegen scherpe prijzen. Dit, gecombineerd met onze vriendelijke service, maakt ons de ultieme one-stop-shop voor alle professionele en amateur detailers. Laat je gereedschapskit glinsteren met de nieuwste toevoeging en geniet van ongekende efficiëntie en resultaten met de Rupes RU-LHR15ES/STD.

   Toerental onbelast

   5000 rpm

   Opgenomen vermogen

   500 W

   Verpakt in

   Geen

   Schijven diameter

   125

   EAN

   8051499562458

   Artikelnummer

   312870

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.