Rust-Oleum Combiprimer Hechtprimer 0,75L

placeholder-product-media-alt-text-not-set
25,05

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rust-Oleum Combiprimer Hechtprimer: De kracht van veelzijdige hechting
   Als je op zoek bent naar een hechtprimer die zelfs op de meest uitdagende oppervlakken blijft zitten, dan is Rust-Oleum Combiprimer Hechtprimer jouw ideale keuze. Deze geavanceerde primer hecht uitstekend op gegalvaniseerde oppervlakken, waar andere producten het vaak laten afweten. Maar dat is nog niet alles: het is ook perfect voor gebruik op aluminium, hard PVC, tegels, en RVS, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor al je schilderprojecten.

   Deze hechtprimer is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder CombiColor® deklagen, en biedt een stevige basis voor verdere verflagen. Je zult versteld staan van de efficiëntie: het is al overschilderbaar na slechts 30 minuten, waardoor je projecten sneller voltooid kunnen worden. Bovendien heeft het een transparant blauw uiterlijk, wat zorgt voor een nette en professionele afwerking.

   Met een indrukwekkend rendement van 35 m2 per liter, is Rust-Oleum Combiprimer Hechtprimer een economische keuze die zowel kwaliteit als kwantiteit biedt. Het is beschikbaar in zowel blik als spuitbus, waardoor het gemakkelijk is om het juiste product voor jouw project te kiezen.

   Kortom, met Rust-Oleum Combiprimer Hechtprimer kun je rekenen op een betrouwbare hechting, snelle droogtijden en uitstekende dekking, zelfs op de meest gladde en uitdagende oppervlakken. Een ideale oplossing voor al je schilderklussen, zowel professioneel als voor doe-het-zelvers!

   Volume (product)

   0.75 l

   Toepassing op

   Gegalvaniseerd (verzinkt)staal

   EAN

   8715743012709

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is