usp1
usp2
usp3

Scheppach HP3000S Trilplaat - 730 x 450mm (30500N)

-image
adviesprijs
2.095,00
1.809,39

Verwachte leverdatum

01-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Scheppach 5904605903 Trilplaat
   Sta je aan de start van een groot bouw- of bestratingsproject? Dan is de Scheppach HP3000S Trilplaat, kampioen in zijn klasse, jouw ideale partner. Deze trilplaat is speciaal ontworpen voor het zware werk, en dat merk je. Met een imposante trildruk van maar liefst 30500 Newton en een royale plaatgrootte van 730 x 450 mm laat dit beest geen klus ongemoeid. De kracht van de 9,0 PK motor zorgt voor een hoge voorwaartse snelheid, waardoor jouw werktempo naadloos wordt verhoogd naar optimale prestaties. Inclusief matten voor bestratingswerkzaamheden en een zelfreinigende plaat, is de HP3000S zo ontworpen dat geen klus te zwaar is. Of je nu een professionele bouwvakker bent, of een enthousiaste doe-het-zelver, de combinatie van de hoogwaardige staalconstructie met afgeronde platen en de eenvoud van bediening, maken deze trilplaat tot jouw go-to gereedschap voor elk project.

   Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
   Bij het ontwerp van de Scheppach HP3000S Trilplaat is er niet alleen aan de prestaties gedacht, maar ook aan jouw veiligheid en het milieu. Met zijn zelfreinigende grondplaat en de inclusieve matten voor bestratingswerkzaamheden, wordt tijdens het gebruik schade aan zowel de ondergrond als aan de machine zelf effectief geminimaliseerd. Deze features zorgen er niet alleen voor dat je op een veiligere manier te werk gaat, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van de trilplaat. De krachtige 9,0 PK motor is ontworpen om efficiënt te werken, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd zonder in te leveren op prestatie. Dit betekent dat je niet alleen op korte termijn tijd en kosten bespaart, maar dat je ook bijdraagt aan een groenere bouwplaats.

   Waarom deze trilplaat bij ons bestellen?
   Kies je voor de Scheppach HP3000S Trilplaat, dan kies je voor kwaliteit en efficiëntie. Maar waarom zou je dit krachtige stuk gereedschap bij onze webshop bestellen? Allereerst profiteer je van onze snelle levering. We begrijpen dat jouw projecten niet kunnen wachten, dus zorgen we ervoor dat jouw trilplaat zo snel mogelijk op de gewenste bestemming arriveert. Daarnaast geniet je van scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit of service. Ons grote assortiment zorgt ervoor dat je naast de Scheppach HP3000S Trilplaat ook voor al je andere gereedschap bij ons terecht kunt. Met onze vriendelijke service staat ons team altijd voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Kortom, voor zowel het aanleggen van een nieuwe oprit als voor een groot bouwproject, met de Scheppach HP3000S Trilplaat en onze webshop zit je altijd goed.

   EAN

   4046664026891

   Artikelnummer

   157168

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.