usp1
usp2
usp3

Scheppach HS720 Wipzaag - 700mm - 2100W (400V)

-image
1.005,49

Verwachte leverdatum

24-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Scheppach 5905109902 Wipzaag: Kracht en Precisie in Één
   Stel je voor: je staat in je werkplaats, klaar voor weer een uitdagend project. Er ligt hout te wachten om getransformeerd te worden tot iets prachtigs. Wat je nu nodig hebt, is een tool die de klus kan klaren zonder terug te deinzen. Maak kennis met de Scheppach HS720 Wipzaag. Met deze krachtpatser in je gereedschapsarsenaal wordt snijden een fluitje van een cent. Met een 700 mm lang zaagblad en een motor die draait op 2100W (en ja, dat is 400V aan pure kracht), is geen enkel snijwerk te zwaar. De grote zaagcapaciteit en de verlenging van de wip zorgen ervoor dat je krachtbesparend te werk kunt gaan, wat de vermoeidheid aanzienlijk vermindert. Dit beest is niet alleen krachtig, maar dankzij de robuuste en stevige constructie ook gebouwd om lang mee te gaan. Tel daar de perfecte montage bij op en je weet dat je een wipzaag in handen hebt die stabiliteit en duurzaamheid belooft. Kortom, de Scheppach HS720 is een tool die niet alleen indruk maakt met zijn vermogen, maar ook garant staat voor een lange levensduur.

   Veiligheid en Duurzaamheid: Hoog in het Vaandel
   Bij gereedschap dat zoveel kracht uitoefent, is veiligheid natuurlijk een sleutelwoord. De Scheppach HS720 Wipzaag stelt je niet teleur als het om jouw veiligheid en die van de mensen om je heen gaat. Deze wipzaag is ontworpen om stabiel en betrouwbaar te werken met elk stuk hout dat je besluit te snijden. De betrouwbare constructie minimaliseert trillingen en maximaliseert je controle over de zaag. Dit betekent dat je, zelfs tijdens het doorzagen van de meest uitdagende materialen, een vaste hand hebt. Bovendien draagt elke functie van deze machine bij aan zowel het milieu als je portemonnee op de lange termijn. Minder energieverbruik en efficiënter werken betekent dat je meer kunt doen met minder. Kortom, met de Scheppach HS720 heb je niet alleen een krachtige en stabiele zaag in handen, maar ook een verantwoorde keuze gemaakt die veiligheid en duurzaamheid vooropstelt.

   Waarom kiezen voor ons? Gemak en tevredenheid op één plek
   Heb je al visoenen van je voltooide projecten met behulp van de Scheppach HS720 Wipzaag? Nu rest alleen nog de vraag: waarom zou je deze krachtige assistent via onze webshop bestellen? Het antwoord is simpel: omdat wij net zo toegewijd zijn aan jouw projecten als jijzelf. Bij ons vind je niet alleen een groot assortiment van topgereedschap; je profiteert ook van scherpe prijzen die je projecten haalbaar en betaalbaar houden. En alsof dat nog niet genoeg is, staat ons team van deskundige en vriendelijke medewerkers altijd klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken. En ja, we snappen het – als je eenmaal de perfecte tool hebt gevonden, kun je niet wachten om aan de slag te gaan. Daarom zorgen we voor een snelle levering zodat je geen seconde langer hoeft te wachten dan nodig is. Kies voor gemak, kiest voor kwaliteit, kies voor ons.

   Werkt op

   Netstroom

   Type zaag

   Wipzaag

   Totale lengte

   1270 mm

   EAN

   4014915194064

   Artikelnummer

   253719

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.