usp1
usp2
usp3

Stanley 1-33-442 Powerlock Classic ABS Rolmaat - 10m x 25mm

Stanley 1-33-442 Powerlock Classic ABS Rolmaat - 10m x 25mm-image
adviesprijs
41,00
29,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Stanley 1-33-442 Rolmaat
   De zoektocht naar het perfecte meetinstrument eindigt hier, met de Stanley 1-33-442 Powerlock Classic ABS Rolmaat. Dit pareltje van precisie is niet zomaar een rolmaat; het is jouw betrouwbare partner voor alle meetuitdagingen. Stel je voor: een verchroomd huis van robuuste ABS, een band met Mylar®-deklaag die het ongenaakbaar maakt tegen slijtage. Voeg daarbij een haakje dat nauwgezet met twee, of zelfs drie klinknagels vanaf 5 meter, is bevestigd voor extra duurzaamheid. Niet te vergeten, het schuifhaakje met werkelijke nulstand verzekert absolute nauwkeurigheid voor zowel binnen- als buitenmaten. Met de extra handigheden zoals een bandblokkeerknop en broekklem, wordt meten niet alleen gemak, maar ook genot.

   Veiligheid en duurzaamheid in één strak design
   Veilig en duurzaam meten, met de Stanley 1-33-442 Powerlock Classic ABS Rolmaat kan het. Dit slim ontworpen stuk gereedschap staat altijd klaar om te presteren, of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver. De Mylar®-deklaag op de meetband zorgt niet alleen voor een verrassend lange levensduur, maar maakt het apparaat ook veerkrachtig tegen de dagelijkse ontberingen van het werk. Dankzij de ingenieus bevestigde haak en het betrouwbare schuifhaakje, kun je rekenen op consistente nauwkeurigheid. Zelfs bij onvoorzichtig gebruik biedt het design een buffer tegen breuk, zodat jouw investering veilig en wel blijft functioneren. Je kunt dus zonder zorgen meters maken, keer op keer.

   Waarom wachten als je nu kunt starten?
   De keuze voor de Stanley 1-33-442 Powerlock Classic ABS Rolmaat is een beslissing voor kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid. En waar kun je deze topkeuze beter maken dan bij onze webshop? Met scherpe prijzen en een assortiment zo breed dat het bijna voelt als een oneindige gereedschapskist, zorgen we ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt. Wat maakt ons nog meer de ideale shoppingpartner? Onze vriendelijke service en snelle levering garanderen dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe aanwinst. Het is tijd om de touwtjes in handen te nemen (of in dit geval, de rolmaat) en te genieten van de vereenvoudiging die het brengt in je meetwerkzaamheden.

   Magnetisch

   Nee

   Meetlengte

   10 m

   Inch of metrisch

   Metrisch

   Breedte band rolmaat

   25 mm

   EAN

   3253561334429

   Artikelnummer

   129312

   Breedte (Product)

   25 mm

   Lengte (Product)

   10 m

   1x Stanley 1-33-442 rolmaat

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.