usp1
usp2
usp3

Stanley 1-45-530 Winkelhaak - 600 x 400mm

Stanley 1-45-530 Winkelhaak - 600 x 400mm-image
adviesprijs
17,00
13,99

Verwachte leverdatum

14-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Stanley 1-45-530 Winkelhaak - precisie in elke hoek
   De Stanley 1-45-530 Winkelhaak is meer dan zomaar een stuk gereedschap; het is je partner in precisie voor elk project waar je aan begint. Met zijn royale afmetingen van 600 x 400mm biedt deze winkelhaak je alle ruimte die je nodig hebt voor zowel kleine als grote projecten. De metrische maatvoering, compleet met maatstreepjes in twee omgekeerde richtingen die geëtst zijn in reliëf, garandeert je een uitstekende leesbaarheid en precisie tot op de millimeter. De maatverdeling per 2 mm zorgt ervoor dat je metingen altijd spot-on zijn. Deze kwalitatieve winkelhaak heeft bovendien een beschermende laklaag die niet alleen duurzaamheid belooft maar je ook verzekert van een langdurig gebruik zonder enig verval in leesbaarheid of kwaliteit. Hoewel hij niet geleverd wordt met een databoek, staat deze Stanley winkelhaak garant voor ongeëvenaarde precisie en gebruiksgemak in al je werkzaamheden.

   Lang leve de gereedschapsduurzaamheid - met Stanley geen zorgen om slijtage
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Stanley 1-45-530 Winkelhaak. Je bent verzekerd van een gereedschap dat niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst je beste vriend blijft bij het nauwkeurig uitvoeren van je werkzaamheden. Dankzij de innovatieve beschermende laklaag en de maatstreepjes die in reliëf zijn geëtst, kan deze winkelhaak tegen een stootje en blijft de leesbaarheid optimaal, zelfs na jaren van frequent gebruik. Deze eigenschappen zorgen er niet alleen voor dat je gereedschap veilig is in gebruik, maar ook dat je kan rekenen op een consistente betrouwbaarheid keer op keer. Met deze winkelhaak hoef je je geen zorgen te maken over onnauwkeurigheden door slijtage of beschadiging - je metingen blijven precies, waardoor je projecten vlekkeloos verlopen.

   Bestel slim, werk slim - de voordelen van onze webshop
   Wanneer je kiest voor de Stanley 1-45-530 Winkelhaak via onze webshop, kies je niet alleen voor een topstuk gereedschap, maar ook voor alle voordelen die onze webshop met zich meebrengt. Met onze belofte van snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Ons groot assortiment biedt je bovendien de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt voor je project op één plek te vinden - efficiëntie op zijn best. En laten we de scherpe prijzen niet vergeten, die zorgen ervoor dat je budget op peil blijft terwijl je investeert in kwaliteit. Onze vriendelijke service staat altijd paraat om je vragen te beantwoorden of je van advies te voorzien. Met andere woorden, door te kiezen voor onze webshop, kies je voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

   EAN

   3253561455308

   Artikelnummer

   129247

   Breedte (Product)

   400 mm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.