usp1
usp2
usp3

Talen Tools BB19C Bezem - 28cm

Talen Tools BB19C Bezem - 28cm-image
adviesprijs
15,00
14,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Talen Tools BB19C Bezem - de held van jouw buitenruimte
   Is er iets meer bevredigend dan een schone, strak geveegde buitenruimte? Waarschijnlijk wel, maar dat betekent niet dat je de kracht van een goede bezem moet onderschatten! De Talen Tools BB19C Bezem is jouw trouwe bondgenoot in de strijd tegen bladeren, zand, en alles wat jouw tuin, terras of oprit durft te ontsieren. Met zijn kunststof haren is deze bezem niet alleen perfect voor buiten, maar ook een kampioen op vochtige ondergronden. Die vervelende neiging van haren om bij nattigheid aan elkaar te klitten? Verleden tijd! De ingenieuze samenstelling van het nylon zorgt ervoor dat elke sweep soepel en efficiënt is. De bezem, inclusief steel, heeft een breedte van 28 cm, wat hem geschikt maakt voor zowel grote vlakken als hoekige, moeilijk bereikbare plekjes. De veerkracht van de haren maakt vegen niet alleen makkelijk maar ook bijna... leuk? Laat de Talen Tools BB19C Bezem je overtuigen!

   Een duurzame keuze voor schone dagen
   Je kent het wel, gereedschap dat al na een paar keer gebruiken de geest geeft. Frustrerend, niet? Gelukkig is de Talen Tools BB19C Bezem gemaakt om de tand des tijds feilloos te doorstaan. Zijn kunststof haren en nylon samenstelling maken hem niet alleen onmisbaar voor jouw buitenruimte, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid. Geen zorgen meer over bezems die na enkele buien al vervangen moeten worden, deze bezem is zo trouw als een hond. Bovendien draagt zijn duurzaamheid bij aan een milieuvriendelijke keuze. Schone straten en een schone planeet, wat wil je nog meer? Betrouwbaar in elk weertype, een hulpmiddel waarop je kunt bouwen. Zoals een goede vriend die je niet in de steek laat wanneer je hem het meest nodig hebt.

   Waarom deze bezem jouw beste aankoop is
   We kunnen er lang en breed over praten, maar een ding is zeker: de Talen Tools BB19C Bezem is een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen. En waarom zou je je zorgen maken over waar je deze trouwe helper vandaan moet halen? Bij onze webshop sta je aan het juiste adres. Met snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe aanwinst. Ons gigantische assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt - en meer. Naast scherpe prijzen bieden we ook een vriendelijke service, want jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Geen gedoe, geen geouwehoer, gewoon snelle, vriendelijke hulp en het gereedschap dat jouw leven een stukje makkelijker maakt. Waar wacht je nog op?

   Inclusief steel

   Ja

   EAN

   8712448298742

   Artikelnummer

   218360

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.