usp1
usp2
usp3

Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - (2st)

-image
adviesprijs
12,00
11,39

Verwachte leverdatum

03-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Talen Tools Bruns Gereedschaphouder - (2st) het ultieme ophangsysteem voor jouw tuingereedschap
   Wanneer je zoekt naar een manier om je tuingereedschap geordend en veilig te bewaren, dan is de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder precies wat je nodig hebt. Dit handige ophangsysteem komt als een set van twee haken die simpelweg in de gereedschaphouder van Bruns passen. Ideaal voor het bijna slipvrij ophangen van al jouw gereedschap met stelen van hout, metaal of kunststof, en zelfs andere voorwerpen tot een breedte van 50mm en een gewicht van 10kg. Zolang je gereedschap maar droog en vetvrij is, ben je verzekerd van een stevige ophanging. Met deze technisch doordachte haken zorg je voor een nette, overzichtelijke indeling van je schuur, garage of tuinhuisje. Nooit meer zoekgeraakte schoffels of rondslingerende harken. Met de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder begin je elke tuinklus efficiënt en georganiseerd.

   Jouw tuingereedschap veilig en duurzaam opgeborgen
   De Talen Tools Bruns Gereedschaphouder is niet alleen ideaal voor het opruimen van je tuingereedschap, maar biedt ook een veilige en duurzame opbergoplossing. Deze haken zijn ontworpen om een breed scala aan voorwerpen stevig vast te houden zonder enige kans op slippen, zolang deze droog en vetvrij zijn. Dit zorgt ervoor dat je gereedschap, groot of klein, altijd op de juiste plek blijft hangen. Bovendien beschermen ze je kostbare gereedschappen tegen beschadigingen door het voorkomen van direct contact met de grond of met andere gereedschappen. Dit helpt niet alleen in het verlengen van de levensduur van je gereedschap, maar het draagt ook bij aan jouw eigen veiligheid door de werkruimte geordend en vrij van struikelgevaren te houden. De Talen Tools Bruns Gereedschaphouder staat garant voor zowel de betrouwbaarheid als de duurzaamheid, waardoor je met vertrouwen kunt werken aan jouw tuinprojecten.

   Kies voor gemak en bestel jouw Talen Tools Bruns Gereedschaphouder bij ons
   Door te kiezen voor de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder van onze webshop, profiteer je niet alleen van een opgeruimde werkplek, maar ook van voordelen zoals snelle levering en een groot assortiment. Je hoeft nooit lang te wachten om jouw gereedschap netjes en overzichtelijk op te bergen, want dankzij onze snelle levering heb je jouw nieuwe gereedschaphouder vliegensvlug in huis. Bovendien, met ons uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, en dat allemaal tegen scherpe prijzen. Daarbovenop geniet je van onze vriendelijke service, die altijd klaarstaat om jouw shopervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Gun jezelf het gemak en de efficiëntie van een goed georganiseerde werkplek en kies voor de Talen Tools Bruns Gereedschaphouder van onze webshop.

   EAN

   4020658001606

   Artikelnummer

   218999

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.