usp1
usp2
usp3

Talen Tools K36 Putschep - 15cm

Talen Tools K36 Putschep - 15cm
adviesprijs
79,00
59,39

Niet beschikbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Talen Tools K36 Putschep - Perfect voor die lastige hoekjes
   Als je ooit hebt geprobeerd een put of smalle ruimte uit te graven, weet je dat een gewone schep daar gewoon niet snijdt. Enter de Talen Tools K36 Putschep - jouw nieuwe beste vriend voor precies dit soort klussen. Met een werkbreedte van slechts 15 cm en een totale lengte van 1522 mm glijdt deze schep moeiteloos in de kleinste hoekjes waar een normale schep geen schijn van kans heeft. Niet alleen is deze putschep vierkant en compact van design, het is ook een staaltje praktisch slim vakmanschap waarmee je efficiënter en effectiever werkt. Of je nu een professional bent die zijn toolkit wil uitbreiden of een thuisklusser die voor elke situatie voorbereid wil zijn, de Talen Tools K36 putschep is een essentiële toevoeging aan jouw arsenaal.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Bij het gebruik van gereedschap staat twee dingen voorop: veiligheid en duurzaamheid. De Talen Tools K36 Putschep scoort hoog op beide vlakken. Het strakke ontwerp en de solide constructie betekenen dat je niet alleen met precizie kunt werken, maar ook dat deze schep gebouwd is om lang mee te gaan. Langdurig, intensief gebruik? Geen probleem. Deze schep houdt zich staande in de meest uitdagende omstandigheden. Bovendien, door het slimme ontwerp, ben je minder snel geneigd je in vreemde bochten te wringen wat de kans op blessures aanzienlijk vermindert. Ook de milieubewuste klusser kan zijn hart ophalen, want door te kiezen voor duurzaam en kwalitatief gereedschap zoals de Talen Tools K36, verminder je verspilling en draag je bij aan een groenere planeet.

   Shop slim, start snel
   Waarom zou je je hoofd breken over waar je jouw gereedschap vandaan haalt, als wij je bieden wat je nodig hebt met een druk op de knop? Bestellen bij ons betekent dat je niet alleen de Talen Tools K36 Putschep in huis haalt, maar ook profiteert van onze scherpe prijzen en snelle levering. Geen eindeloze wachttijden of verrassingen bij de kassa - alleen maar de beste deals, zodat je snel aan de slag kunt met je project. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar, mocht je vragen of advies nodig hebben. Bij ons draait alles om het faciliteren van jouw kluservaring, want we snappen dat jij meer wilt doen in minder tijd. Zakendoen met ons is da’s puur gemak, voor iedereen die maakt.

   Gewicht (Product)

   2070 g

   Lengte (Product)

   1522 mm

   Werkbreedte

   150 mm

   EAN

   8712448288934

   Artikelnummer

   218767

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.