usp1
usp2
usp3

Talen Tools P6 Harksteel - 160cm

Talen Tools P6 Harksteel - 160cm
adviesprijs
6,00
5,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Talen Tools 502060 Steel, jouw nieuwe beste vriend in de tuin
      Als je ooit het plezier hebt gehad van werken in de tuin, dan weet je dat een goede hark of bezem goud waard is. Maar wat deze gereedschappen echt laat schitteren, is de steel die je gebruikt. Maak kennis met de Talen Tools P6 Harksteel - 160cm, jouw nieuwe beste vriend voor al je tuinwerkzaamheden. Deze prachtige essenhouten steel is perfect voor iedereen die zijn tuin tot in de puntjes wil verzorgen. Of je nu bladeren harkt, je tuinpad veegt of je bloemperk netjes houdt, deze steel past op verschillende gereedschappen en maakt iedere klus een stuk aangenamer. Met zijn lengte van 160cm hoef je niet meer ongemakkelijk te bukken, zodat je rug je zal danken na een dagje tuinieren. Laat je verassen door hoe deze elegante oplossing je tuinervaring gaat veranderen.

      Veiligheid en duurzaamheid in de palm van je hand
      Bij het kiezen van tuingereedschap denk je misschien niet meteen aan veiligheid en duurzaamheid, maar de Talen Tools P6 Harksteel maakt hierin het verschil. Gemaakt van hoogwaardig essenhout biedt deze steel een stevige grip en een optimale controle over je gereedschap. Geen zorgen meer over een bezem of hark die uit je handen glipt en je voeten bedreigt. Meer nog, essenhout is bekend om zijn lange levensduur. Dit betekent dat je niet elk seizoen een nieuwe steel hoeft te kopen, wat beter is voor zowel je portemonnee als de planeet. De keuze voor een Talen Tools steel is een keuze voor betrouwbaarheid, veilig gebruik, en respect voor de natuur.

      Waarom bestellen bij ons een fluitje van een cent is
      We begrijpen dat je geen tijd wilt verspillen aan lang wachten op je tuingerief of door een ingewikkeld aankoopproces wil gaan. Daarom maken we het je gemakkelijk. Wanneer je kiest voor de Talen Tools P6 Harksteel via onze webshop, profiteer je niet alleen van scherpe prijzen die je niet zullen laten schrikken, maar ook van een snelle levering die ervoor zorgt dat je onmiddellijk aan de slag kunt in jouw tuin. Ons vriendelijke service team staat bovendien klaar om je te helpen met al je vragen, zodat je aankoopervaring zo soepel mogelijk verloopt. Wij begrijpen de waarde van jouw tijd en tuin, en streven ernaar deze te respecteren door het aanbieden van kwaliteitsproducten gecombineerd met een service die je vrolijk maakt.

      EAN

      8712448160063

      Artikelnummer

      216057

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.